Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveamet ööpäeva sündmused (2016-03-01 18:27:47)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 91 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 32 vargust (üheksa eluruumidest ja kolm sõidukitest). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati seitse alkoholijoobes juhti. Registreeriti 395 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning avastati üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

29. veebruaril teatati, et Lasnamäel Kalevipoja tänaval lõi tuttav 30-aastane mees 25-aastane naist, põhjustades talle füüsilist valu. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

29. veebruaril teatati, et Lasnamäel Meeliku tänaval asuvas korteris lõi tuttav 46-aastane mees 55-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

29. veebruaril teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel asuvas korteris põhjustas tuttav 29-aastane mees tervisekahjustusi 33-aastase naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

1. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval asuvas korteris lõi tuttav 45-aastane mees 40-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

1. märtsil teatati, et Kesklinnas Vabaduse väljaku bussipeatuses lõi tuttav mees 20-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

29. veebruaril teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel asuvast restoranist on varastatud sülearvuti. Esialgne kahju on 2200 eurot.

1. märtsil teatati , et Kesklinnas Pikksilma tänaval asuva ehitusobjekti soojakutest on varastatud erinevaid tööriistu ja ehitusmaterjale. Esialgne kahju on 10 800 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. veebruaril teatati, et Rae vallas Järvekülas lõi tuttav 43-aastane mees 47-aastast naist, põhjustades talle tervisekahjustusi.

Vargus

29. veebruaril teatati, et Paldiskis Kivi tänaval on varastatud ehitusjärgse eramu rauduks. Kahju on 200 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra rikkumine

28. veebruaril sai politsei teate, et Tartus Puiestee tänaval ründas alkoholi tarvitanud 39-aastane naine 13-aastast tüdrukut. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis. Politsei toimetas naise esialgu kainenema.

Valgamaa

Vargus

29. veebruaril teatati politseile, et arvatavalt öö jooksul murti Valgas Väike-Laatsi tänaval sisse laoruumi ja varastati mahutitest 600-800 liitrit diiselkütust. Täpne varastatud kütusekogus ja tekitatud kahju on täpsustamisel.

Võrumaa

Vargus

25. veebruaril sai politsei teate, et Sõmerpalu vallas Sõmerpalu alevikus sisenesid tundmatud mehed kauplusesse ja varastasid kassaaparaadi. Politsei pidas mehed vanuses 25-, 42- ja 43-eluaastat kahtlustatavana kinni. Kolmest kahtlustatavast noorim viibib kohtu loal vahi all.

Juhtumid piiril

29. veebruaril pidasid Varnja piirivalvurid Tartumaal Alatskivi vallas kinni sõiduauto Audi, mille kontrollimisel selgus, et sellel puudub korraline tehnoülevaatus. Sõidukit juhtinud naisele määrati rahatrahv.

29. veebruaril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Toyota, mida juhtis 52-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid sellest Eestis tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelva. Relv võeti ära ja isik koos sõidukiga sisenes riiki.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

29. veebruaril teatati, et Tapal Kivi tänaval murti sisse eramusse ja selle kõrvalhoonesse ning varastati isiklikku vara. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. veebruaril tungiti Kohtla-Järvel Keskallee tänaval kallale 42-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavatena kinni 28-aastase ja 22-aastase mehe.

Vargused

29. veebruaril teatati, et Avinurmes Sepa tänaval parkinud sõidukist varastati automagnetoola koos monitori ja kaugjuhtimispuldiga ning raadiosaatja. Kahju on 370 eurot.

29. veebruaril tungiti akna kaudu Narvas Võidu tänaval asuvasse korterisse ja varastati mobiiltelefon, kuld- ning hõbeehteid. Kahju on 1080 eurot.

29. veebruaril tungiti aknda kaudu Narvas Bastrakovi tänaval asuvasse korterisse ja varastati sülearvuti, peegelkaamera ning muud vara. Kahju on 1400 eurot.

29. veebruaril teatati, et Narvas Võidu tänaval asuvast korterist varastati televiisor, mobiiltelefon, tolmuimeja ja muud vara. Kahju on 390 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

28. veebruaril kella 21 ajal avastati, et Pärnus Kirsi tänava korterelamu trepikojast on varastatud jalgratas. Kahju on 248 eurot.

Saaremaa


Kehaline väärkohtlemine

28. veebruaril kell 00.50 löödi Kuressaares korteris omavahelise tüli käigus 54-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargus

25. veebruaril kella 15 paiku avastati, et Kuresaares Ida tänavalt korterist on varastatud eraisikule kuuluvaid esemeid. Kahju on 2100 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 01.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.