Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2016-02-29 21:52:21)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 140 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas avaliku korra raske rikkumine, 46 varavastast kuritegu, sealhulgas 40 vargust (üheksa eluruumidest ja neli sõidukitest) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti kuus inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai vigastada üheksa inimest. Toimus üks joobes juhi süül liiklusõnnetus. Tabati 49 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 632. Möödunud nädala jooksul registreeriti kaheksa euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati üheksa sisenemiskeeldu ning avastati kaks viisaeeskirja rikkumist ja üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

26. veebruaril teatati, et Kristiines Rivi tänaval asuvas korteris lõi tuttav 40-aastane mees terava esemega 61-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

26. veebruaril teatati, et Nõmmel Põllu tänava ristmikul lõi tuttav 35-aastane mees sõiduautos viibinud 26-aastast naist, põhjustades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

27. veebruaril teatati, et Mustamäel Mustamäe teel asuvas korteris lõi tuttav 29-aastane mees 25-aastast naist, tekitades talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse ning politsei pidas mehe kinni.

28. veebruaril teatati, et Haaberstis Õismäe teel põhjustas tuttav 26-aastane mees tervisekahjustusi 22-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

28. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris lõi tuttav 32-aastane mees 29-aastast naist, tekitades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

28. veebruaril teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval asuva baari juures lõi 27-aastane mees 19-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi. Politsei ründaja kinni.

Vargused

26. veebruaril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvast korterist on kaduma läinud erinevad hinnalised esemed. Esialgne kahju on välja selgitamisel.

27. veebruaril teatati, et Kesklinnas Roseni tänaval asuvast hostelist varastati 42-aastasel naisele kuuluv käekott. Esialgne kahju on 1830 eurot.

28. veebruaril teatati, et Kesklinnas asuvast restoranist varastati 25-aastase mehe jope. Esialgne kahju on väljaselgitamisel.

28. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Ädala tänaval asuvast korterist varastati sülearvuti. Esialgne kahju on 1600 eurot.

29. veebruaril teatati, et Kesklinnas Suur-Kloostri tänaval asuvast hoonest on varastatud sülearvuti. Esialgne kahju on 1100 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. veebruaril teatati, et Maardus Kellamäe tänaval asuvas korteris lõi tuttav 36-aastane mees 37-aastast naist, tekitades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

28. veebruaril teatati, et Paldiskis Rae tänaval lõi 30-aastane mees 34-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

26. veebruaril teatati, et Keila vallas Niitvälja külas asuva talu abihoonetest on varastatud metalli. Esialgne kahju on 1500 eurot.

26. veebruaril teatati, et Saue vallas Ääsmäe külas asuvast talumajast varastati jalgratas. Esialgne kahju on 750 eurot. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

26. veebruaril teatati, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus Kaluri teel seisnud sõiduautolt varastati veljed. Esialgne kahju on 3000 eurot.

28. veebruaril teatati, et Saku alevikus Tiigi tänaval seisnud sõiduautost on varatatud automakk ja subwoofer. Esialgne kahju on 450 eurot.

28. veebruaril teatati, et Kernu vallas Ruila külas asuvast hoonest on varastatud rahakarp sularahaga. Esialgne kahju on 1300 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine

27. veebruaril teatati, et Kose vallas Habaja vallas Kose lõhkusid tundmatud mehed ära turvakaamerad ja vagunelamu. Esialgne kahju on 10 000 eurot.

Juhtumid piiril

27. veebruari hommikul saabus Moskvast Tallinna lennujaama Hiina kodanik, kellel puudus kehtiv viisa. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta lahkus õhtuse lennuga Moskvasse.

27. veebruari hommikul saabus Moskvast Tallinna lennujaama Venemaa kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Naisele koostati sisenemiskeeld, tema viisa tunnistati kehtetuks ning ta lahkus õhtuse lennuga Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 22. veebruaril murti Ujula tänaval sisse keldriboksi ja varastati kaks akutrelli kohvrit. Kahju on täpsustamisel.

Omavoliline sissetung

26. veebruaril teatati politseile, et Ülenurme vallas Tõrvandi alevikus sisenes 45-aastane mees oma naabri, 34-aastase mehe, korterisse ning ründas teda. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Viljandimaa

Vargus

28. veebruaril teatati politseile, et Viljandis Kreegi tänaval varastati majahoovist sõiduauto Audi. Politsei leidis sõiduki ning seda juhtinud mehe Tartust.

Juhtumid piiril

26. veebruaril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Opel, mida juhtis 48-aastane mees. Mehe dokumentide kontrollimisel selgus, et tema juhiluba on ajaliselt kehtetu. Mehele määrati rahatrahv ja ta kõrvaldati juhtimiselt, kuni asjaolude äralangemiseni. Sõiduki juhtimist jätkas kehtiva juhtimisõigusega kaasreisija.

26. veebruaril kontrollisid Varnja piirivalvurid Tartumaal Vara vallas sõiduautot BMW ning tuvastasid, et sellel puudub kehtiv liikluskindlustuse poliis. Sõidukit juhtinud mehele määrati rahatrahv.

26. veebruaril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 33-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 90 kalendripäeva. Mehele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld 18 kuuks.

26. veebruaril kontrollisid Varnja piirivalvurid Tartumaal Aovere-Omedu maantee 34. Kilomeetril sõiduautot Volkswagen ning tuvastasid, et sellel puudub korraline tehnoülevaatus. Sõidukit juhtinud mehele määrati rahatrahv.

26. veebruaril märkasid Luhamaa piirivalvurid Meremäe vallas kraavi vajunud sõidukit, mille juures viibis ka seda juhtinud mees. Piirivalvurid tuvastasid, et mees oli sõidukit juhtinud alkoholi tarvitanuna. Mees kõrvaldati juhtimiselt.

27. veebruaril märkas Mustvee kordoni piirivalvur Jõgevamaal Kasepää vallas maas lamamas alkoholi tarvitanud meest, kes sõnas, et ootab kalapüügivõistlusel viibivat sõpra. Piirivalvur toimetas mehe vallamajja sooja, kust sõber ta peagi koju toimetas.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

26. veebruaril teatati, et Vihula vallas Ilumäe külas murti sisse eramusse ja samal territooriumil asuvatesse kõrvalhoonetesse ning varastati televiisor, raadio, tööriistu ja muud vara. Kahju on 5248 eurot.

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

26. veebruaril tungiti Narvas Joala tänaval kallale 24-aastasele piirivalveametnikule. Sündmuskohal peeti kahtlustatavana kinni 26-aastane mees.

Kehalised väärkohtlemised

26. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Sõpruse tänaval asuvas korteris tungiti kallale 47-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

27. veebruaril tungiti Sillamäel Ranna tänaval asuvas korteris kallale 61-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

27. veebruaril tungiti Narvas Võidu tänaval asuvas korteris kallale 33-aastasele mehele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

28. veebruaril tungiti Kohtla-Järvel Puru teel kallale 30-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 40-aastase mehe.

Vargus

28. veebruaril teatati, et Narvas Rahu tänaval murti sisse garaaži ja varastati tööriistu. Kahju on 1500 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemised

27. veebruaril kell 12.18 tõugati Haapsalus korteris omavahelise tüli käigus 19-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

28.veebruaril kell 00.51 löödi Haapsalus Karja tänaval 40-aastast meest. Teo toimepanijat seni tuvastatud ei ole.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

27. veebruaril kell 14.50 löödi Pärnus Vana Rääma tänaval meelelahutusasutuses omavahelise tüli käigus 58- ja 67-aastast meest ning 60-aastast naist. Kahtlustatavana on kinni peetud 30-aastane mees.

Vargus

Ööl vastu 27. veebruari varastati Pärnus Riia maanteel kohvikust sularaha. Esialgsetel andmetel on kahju 240 eurot ja 84 senti.

Raplamaa

Omavoliline sissetung

Ööl vastu 28. veebruari tungiti omavoliliselt Märjamaa Orgita külas korteri keldriruumi, kust varastati alkoholi. Esialgsetel andmetel on kahju 15 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 29.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.