Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Reedel oodatakse tartlasi kesklinna üldplaneeringu kordusarutelule (2016-02-25 15:49:04)


Reedel, 26. veebruaril kl 16 toimub raekoja saalis kesklinna üldplaneeringu teine avalik arutelu, kus linnavalitsus tutvustab oma seisukohti planeeringule laekunud ettepanekute kohta.


Üldplaneeringu avaliku väljapaneku ajal laekus arvamusi ligi 160 inimeselt ning lisaks esitati linnavalitsusele kodanikualgatuse korras elektrooniline petitsioon, mille eesmärk oli säilitada kesklinna pargid olemasolevas suuruses ja mitte neid hoonestada. Arutelul tutvustatakse kesklinna planeeringule esitatud kirjalikke arvamusi ja linna seisukohti nende kohta ning põhjendatakse planeeringu koostamisel valitud lahendusi.

Esimene arutelu toimus 22. veebruaril ja reedene arutelu ei ole selle jätk, vaid korduv arutelu neile, kellel ei olnud esmaspäeval võimalik osaleda.

Täpsemalt saab esitatud ettepanekute ja linnavalitsuse seisukohtadega tutvuda Tartu linna kodulehel http://www.tartu.ee/kesklinn

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 25.02.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.