Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 8. nädala eelinfo (2016-02-22 06:51:36)

Esmaspäev, 22. veebruar

- Kell 11 osalevad toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ning teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus on päevakorras riiklik sordiaretusprogramm aastateks 2009-2019.

- Kell 11 toimub maaeluministeeriumi suures saalis Eesti Vabariigi 98. aastapäevale pühendatud aktus, kus minister Urmas Kruuse annab üle ministeeriumi teenetemärgid silmapaistvate teenete eest põllumajanduse, toidutööstuse, maaelu ja maaettevõtluse edendamisel.

- Kell 15 osaleb minister Urmas Kruuse Riigikogu istungil, kus vastab Riigikogu liikmete arupärimistele.

Teisipäev, 23. veebruar

- minister Urmas Kruuse osaleb Tartu Kristjan Jaak Petersoni Gümnaasiumis Eesti Vabariigi 98. aastapäevale pühendatud aktusel.

Kolmapäev, 24. veebruar

- kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron osaleb Bulgaarias, Sofias Hiina ning Kesk-ja Ida-Euroopa riikide põllumajanduskoostöö assotsiatsiooni nõukogu kohtumisel, kus arutatakse 2016. aasta tegevuskava ning lepitakse kokku tegevustes ja projektides koostöö edendamiseks Hiina suunal.

Neljapäev, 25. veebruar

- minister Urmas Kruuse osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

- toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osaleb Riigikogu maaelukomisjoni ja keskkonnakomisjoni ühisistungil, kus toimub kohtumine Euroopa Komisjoni tervise ja toiduohutuse volinik Vytenis Andriukaitisega.

Reede, 26. veebruar

- minister Urmas Kruuse kohtub AS Toi du- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses Euroopa Komisjoni tervise ja toiduohutuse volinik Vytenis Andriukaitise ning tervise ja toiduohutuse peadirektoraadi üksuse G juhi Bernard Van Goethemiga . Kohtumisel osalevad maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ning Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Hannes Rumm.

Nordic Hotel Forumis toimub kõrgetasemeline põllumajandusministrite ja veterinaarekspertide ning Euroopa Komisjoni esindajate kohtumine sigade Aafrika katku teemal. Kohtumisel osalevad Euroopa Komisjoni tervise ja toiduohutuse volinik Vytenis Andriukaitis, tervise ja toiduohutuse peadirektoraadi üksuse juht Bernard Van Goethem ning Läti, Leedu, Poola, Soome, Ungari, Rumeenia ja Slovakkia põllumajandusministeeriumite ja veterinaarametite juhtivad ametnikud. Eestist osalevad kohtumisel maaeluminister Urmas Kruuse, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda ning Arvo Viltrop ja Ülle Jaakma Eesti Maaülikoolist.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinbfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.