Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 8. nädala eelinfo (2016-02-22 06:46:49)

Teisipäev, 23. veebruar

- Keskkonnaminister Marko Pomerants esineb Eesti Vabariigi aastapäeva aktusel Kunda gümnaasiumis.

- Teisipäevast neljapäevani osaleb Keskkonnaagentuuri metsaosakonna peaspetsialist Heino Õunap Sarajevos toimuval Euroopa ja Vahemere maade Taimekaitseorganisatsiooni karantiinsete metsakahjustajate töögrupi nõupidamisel, kus peamisteks teemadeks on ohtlike invasiivsete kahjustajate eest mitme puuliigi kaitseks välja töötatud fütosanitaarsete meetmete hindamine ning karantiinsete kahjustajate riskianalüüs.

Neljapäev, 25. veebruar

- Algusega kell 13 toimub Keskkonnaameti ja Keskkonnaministeeriumi korraldatav võõr- ja probleemliikide infopäev Keskkonnaameti Tartu kontoris (Aleksandri 14). Infopäeval räägitakse inimese ja looduse üha muutuvatest suhetest, linnalindudega seotud probleemidest ja lahendustest ning invasiivsetest võõrliikidest Eestis ja Euroopas.

- Algusega kell 14 toimub Puhtu-Laelatu looduskaitseala kaitse-eeskirja eelnõu avalik arutelu Kõmsi rahvamajas (Keskuse tee 3), kus tutvustatakse laekunud ettepanekuid ja Keskkonnaameti vastuseid ettepanekutele.

- Algusega kell 16 toimub Lahemaa rahvuspargi kaitsekorralduskava avalik koosolek Palmse looduskeskuses, kus tutvustatakse kaitsekorralduskava avalikustamise perioodil tehtud muudatusi. Oodatud on maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.

- Algusega kell 18 toimub Eesti Ornitoloogiaühingu ja Keskkonnaameti korraldatav loodusõhtu "Rasvatihane ja teised tihased", kus tihaseaasta koordinaator Margus Ots tutvustab kõiki Eestis elavaid tihaseid. Üritus toimub Keskkonnaameti Haapsalu kontoris (Kiltsi tee 10).

Reede, 26. veebruar

- Algusega kell 10 toimub Keskkonnaameti ja Keskkonnaministeeriumi korraldatav võõr- ja probleemliikide infopäev Ida-Viru Maavalitsuse konverentsisaalis (Keskväljak 1, Jõhvi). Infopäeval räägitakse inimese ja looduse üha muutuvatest suhetest, linnalindudega seotud probleemidest ja lahendustest ning invasiivsetest võõrliikidest Eestis ja Euroopas.
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.