Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-02-18 11:59:03)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 60 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kolm avaliku korra rasket rikkumist, 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 16 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati kaheksa alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 360 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning Eestist saadeti välja üks inimene. Avastati üks riigipiiri ebaseaduslik ületus ja salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

17. veebruaril märkas patrull, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuva maja ees on konflikt 41-aastase ja 46-aastase mehe vahel. Politsei toimetas mehed jaoskonda.

17. veebruaril teatati, et Lasnamäel Pikri tänaval löödi joobes 39-aastast naist. Kiirabi toimetas naise haiglasse.

17. veebruaril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris põhjustasid tuttav mees ja naine füüsilist valu 55-aastasele mehele. Politseile on teo võimalikud toimepanijad teada.

Vargused

17. veebruaril teatati, et Kristiines Tammsaare teel asuva kaupluse parklas seisnud sõidukist on varastatud tööriistu. Esialgne kahju on 1070 eurot.

17. veebruaril teatati, et Kristiines Seebi tänaval asuvast ehitusobjektilt on varastatud tööriistu ja tehnikat. Esialgne kahju on 2180 eurot.

Harjumaa

Vargused

17. veebruaril teatati, et Maardus Veeru tänaval asuvast korterist on varastatud käekell. Esialgne kahju on 800 eurot. Politseile on võimalik teo panija teada.

17. veebruaril teatati, et Rae vallas Peetri alevikus Tähnase teel asuvast eramust on varastatud ehteid. Esialgne kahju on 1400 eurot.

Juhtum piiril

17. veebruari õhtul saabus Kiievist Tallinna lennujaama Ukraina kodanik. Kontrollimisel selgus, et naisel puuduvad reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid ning talle väljastati sisenemiskeeld. Naise viisa tunnistati kehtetuks ning ta ootab tagasilendu Kiievisse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

17. veebruaril sai politsei teate, et Jõgeva vallas Endla külas varastati garaažist murutraktor, võsalõikur, survepesur ja erinevaid tööriistu. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on täpsustamisel.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

16. veebruaril sai politsei teate, et Viljandis kesklinna korteris lõi 18-aastane naisterahvas noaga oma 28-aastast elukaaslast. Kiirabi osutas kannatanule esmaabi ja ta suunati kodusele ravile.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Omavoliline sissetung

17. veebruaril teatati, et Narvas Turu tänaval tungiti korterisse ja varastati isiklikku vara. Kahju on 119 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

17. veebruaril tungiti Narvas Kalda tänaval tekkinud peretüli käigus kallale 29-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe.

Vargus

17. veebruaril teatati, et Narvas Rakvere tänaval asuvast kauplusest varastati kaupa. Kahju on 283 eurot. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Omastamine

17. veebruaril teatati, et Narvas Kevade tänaval asuvast korterist omastati pesumasin, külmkapp ja muud vara. Kahju on 1150 eurot. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Vargus

12. veebruaril kell 16 avastati, et Pärnus Käo tänaval on asutuse ruumidest varastatud eraisikule kuulunud esemeid. Kahju on 235 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 18.02.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.