Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-02-11 16:06:24)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 110 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 49 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 33 vargust (viis eluruumidest ja kuus sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati kümme alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 298 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu. Avastati kolm salakaubavedamise juhtumi ning seitse piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

10. veebruaril teatati, et Kesklinnas Gonsiori tänaval asuva äri tööruumides on tuttav mees korduvalt löönud 34-aastast naist. Politseile teo võimalik toimepanija teada.

10. veebruaril teatati, et Kesklinnas Filtri teel asuvas korteris tekkis ühise alkoholitarvitamise käigus tüli 39-aastase mehe ja 42-aastase naise vahel. Politsei pidas mehe kinni.

Röövimine

10. veebruari hilisõhtul lõid kaks tundmatut meest Mustamäel Sõpruse puiesteel 50-aastast meest ning võtsid tema sularaha ja nutitelefoni. Kahju on 130 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. veebruaril teatati, et Anija vallas Kehra linnas Aia tänaval asuvas korteris ründas tuttav 37-aastane mees 33-aastast naist, tekitades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

10. veebruaril teatati, et Paldiskis Rae tänaval lõi tundmatu mees poe turvameest, kui turvamees oli korda rikkunud mehe poest välja viinud.

Juhtumid piiril

10. veebruari keskpäeval kontrolliti Stockholmist Tallinnasse saabunud laeval viibinud naist. Kontrolli käigus avastati 2800 maksumärkideta sigaretti. Naine ja sigaretid anti üle Maksu- ja Tolliameti esindajale.

10. veebruari hilishommikul saabus Moskvast Tallinna lennujaama Venemaa kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid. Kontrollimisel selgus, et reisieesmärgina märgitud sõprade ja sugulaste külastamine ei vastanud tõele. Naisele väljastati sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Võrumaa

Vargus

10. veebruaril sai politsei teate, et möödunud päevade jooksul tungiti Võru vallas Võrumõisa külas ukseluku lõhkumise teel metallgaraaži ja varastati saunaahi Stoveman, metallist ja klaasuksega kamin Ackerman ja hüdrofoor. Kahju on 968 eurot.

Juhtumid piiril

10. veebruaril märkasid piirivalvurid viiel korral Peipsi järvel liikumas kalamehi, kellele tuletati meelde, et alates 10. veebruarist on Peipsi järve jääle jalgsi või maastikusõidukiga väljumine keelatud. Isikutele selgitati, et praegusi jääolusid arvestades on sellele viibimine eluohtlik ja nad saadeti tagasi kaldale.

10. veebruaril kontrollisid Piusa kordoni piirivalvurid Niitsiku-Võmmorski teel sõiduautot BMW, mille roolis olnud 21-aastasel mehel puudus juhtimisõigus. Mehele määrati rahatrahv ja ta kõrvaldati juhtimiselt.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. veebruaril tungiti Rakveres Adoffi tänaval tekkinud peretüli käigus kallale 45-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 47-aastase mehe.

Ida-Virumaa

Asja rikkumine või hävitamine

10. veebruaril põles Narvas Tiigi tänava parklas sõiduauto Mercedes-Benz. Kahju on 5000 eurot.

Omastamine

10. veebruaril teatati, et Narvas Pähklimäe tänaval asuvast baaris omastati mobiiltelefon. Kahju on 528 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa


Vargus

10. veebruaril kella 10 paiku avastati, et Märjamaal Mulla tänaval asuvast hoonest on varastatud eraisikule kuuluvaid esemeid. Kahju on 5000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.02.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.