Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Reedel toimub Tartus "Kiusamisest vabaks!" metoodika kogemuspäev (2016-02-09 14:42:40)

Reedel, 12. veebruaril kell 10-15 toimub Tartu Variku koolis esmakordselt linna ja maakonna ühine "Kiusamisest vabaks!" metoodika kogemuspäev.

"Kogemuste jagamise päeva eesmärk on vahetada kogemusi ja jagada muljeid "Kiusamisest vabaks!" metoodika kasutamisest, saada tuge, särtsu ja värskeid mõtteid ning samuti julgustada neid, kes programmiga veel ühinenud ei ole," sõnas Tartu linna haridusosakonna juhataja Riho Raave. Ühtlasi lisas Raave, et peale spetsialistide on kuulama oodatud ka lapsevanemad.

Kogemuspäeval esinevad Tartu linna ja Tartumaa lasteasutuste esindajad. Teadustausta avab Tallinna Ülikooli emeriitprofessor ning "Kiusamisest vaba lasteaed ja kool" tulemusuuringute koordinaator Leida Talts.

"Kiusamisest vabaks!" metoodika on kasutusel 53 Tartu ja Tartumaa lasteaias ning neljas koolis. Kokku on Tartu linnas ja Tartumaal 73 lasteaeda ja 58 kooli. Üle Eesti kasutab metoodikat 439 lasteaeda ning 81 kooli.

Eestis veab "Kiusamisest vabaks!" metoodika propageerimist Taani eeskujul Lastekaitse Liit. "Kiusamisest vabaks!" keskendub kiusamise ennetamisele 3-10-aastaste laste seas ja on ainus kiusamist ennetav metoodika koolieelsetele lasteasutustele, mis toetab ühtlasi ka laste sujuvat üleminekut lasteaiast kooli. 2016. aastal saavad programmiga ühineda uued lasteaiad ja koolid.

Kogemuste jagamise päeva korraldavad linna ja maakonna koolid ja lasteaiad, Tartu Linnavalitsuse haridusosakond, Tartu Maavalitsuse haridusosakond, Lastekaitse Liit, Hariduse Tugiteenuste Keskus.

Vaata ka:
http://kiusamisestvabaks.ee

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 09.02.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.