Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-02-02 11:19:59)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 81 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 32 vargust (viis eluruumidest ja kaks sõidukitest). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada kaks inimest. Tabati 13 alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 329 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu. Eestist saadeti välja kaks inimest. Registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning kaks riigipiiri ebaseaduslikku ületust (kinni peeti üks inimene). Avastati üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

31. jaanuaril teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel asuvas korteris ja kortermaja ees lõi tuttav 45-aastane mees naist, põhjustades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

1. veebruaril teatati, et Stockholmist Tallinna liikunud parvlaeval lõi tundmatu mees 37-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi.

1. veebruaril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris lõi tuttav 35-aastane mees 20-aastast naist, põhjustades talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kinni.

1. veebruaril teatati, et Lasnamäel Vikerlase tänaval lõi tundmatu mees 45-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi.

1. veebruaril teatati, et Kesklinnas Hobujaama tänaval asuvas korteris leidis aset konflikt 26-aastase naise ja 39-aastase mehe vahel. Politsei toimetas mõlemad osapooled jaoskonda.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris teateid olulistest sündmustest ei registreeritud.

Juhtumid piiril

1. veebruaril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 59-aastane naine, kelle kontrollimisel selgus, et tema pass oli kaotanud kehtivuse. Pass võeti kontrollimiseks ning naisele väljastati sellekohane tõend ning tal lubati siseneda riiki.

1. veebruaril märkasid piirivalvurid Peipsi järvel ajutise kontrolljoone ületust Eesti Vabariigist Venemaa Föderatsiooni ja tagasi ühe isiku poolt. Sündmuskohale liikunud Mehikoorma piirivalvurid toimetasid kontrolljoont ületanud 63-aastase mehe Mehikoorma teenistuskohta. Mehele määrati rahatrahv 16 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

1. veebruaril teatati, et Tapal Väike tänaval murti sisse sõiduautosse ja varastati kaks akutrelli, kaks akut, elektriline trell ning muud vara. Kahju on 614 eurot.

1. veebruaril teatati, et Rakveres Lennuki tänaval seisnud kahest ekskavaatorist varastati kokku 230 liitrit diiselkütust ja elektriline kütuse tankimispump. Kahju on 350 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

1. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Vahtra tänaval siseneti akna lõhkumise teel korterisse ja varastati radiaator, segistid, pistikupesad ning lülitid. Kahju on 200 eurot.

1. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Järveküla teel asuvast laost varastati seitse karpi jalanõusid, 25 karpi nõusid ja riideid. Kahju on 1500 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

30. jaanuaril kell 14 avastati, et Audru vallas Papsaare külas Haapsalu maanteel asuvast kaupluse parklast on varastatud ostukärust eraisikule kuuluv rahakott. Kahju 730 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 02.02.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.