Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-01-28 14:06:07)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 35 varavastast kuritegu, seal hulgas 30 vargust (kuus eluruumidest ja neli sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kolm inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati kaheksa alkoholi- ja kaks narkojoobes juhti. Väärtegusid registreeriti 269.

Eestist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

27. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Võru tänaval asuvas korteris toimus konflikt 19- ja 38-aastase naise vahel. Noorem naine tekitas vanemale naisele tervisekahjustusi ning ei lasknud tal korterisse naasta. Arvatav lööja on politseile teada.

Vargused

27. jaanuaril teatati, et Kristiines Tedre tänaval seisnud sõiduautost on varastatud helipult ja helitehnikat. Kahju on 1300 eurot.

27. jaanuaril teatati, et Kristiines Lagle puiesteel seisnud sõiduautost on varastatud peegelkaamera, automakk ja erinevaid esemeid. Kahju on 2100 eurot.

27. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Nunne tänaval asuvast hostelist on varastatud tahvelarvuti ja sülearvuti. Kahju on 2000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

27. jaanuaril teatati, et Jõelähtme vallas Iru külas tuli võõras mees müüdavat sõiduautot vaatama ning ründas selle 40-aastast omanikku, põhjustades talle kehavigastusi.

27. jaanuaril teatati, et Keila vallas Karjakülas lõi 62-aastane mees metallist esemega 75-aastast meest, tekitades talle tervisekahjustusi.

27. jaanuaril teatati, et Maardus Kallasmaa tänaval asuvas korteris ründas 54-aastane mees terava esemega 43-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas ründaja kinni.

27. jaanuaril teatati, et Keila vallas Klooga alevikus tõukas tüli käigus 26-aastane mees maja välisukse kinni nõnda, et 21-aastase mehe käsi jäi ukse vahele. Politsei pidas teo toimepanija kinni.

27. jaanuaril teatati, et Maardus Haigla tänaval asuvas korteris lõi terava esemega 67-aastane mees 63-aastast naist, põhjustades talle kehavigastusi. Politsei pidas mehe kinni.

27. jaanuaril teatati, et Maardus Langu tänaval lõi tuttav 28-aastane mees 22-aastast naist, põhjustades talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

27. jaanuaril teatati, et Maardus Kallasmaa tänaval seisnud sõiduautost on varastatud elektritööriistu. Kahju on 1200 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

26. jaanuaril teatati, et Tartus Ringtee tänaval murti sisse kauplusesse ja varastati kassast umbes 500 eurot sularaha.

Valgamaa

Tulekahju

26. jaanuari õhtul teatati politseile, et Otepääl Kolga teel põleb majutusasutus. Tulekahju põhjus on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

27. jaanuaril teatati, et Kohtla vallas Järve külas tungiti kallale 24-aastasele naisele. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

27. jaanuaril tungiti Kohtla-Järvel Estonia puiesteel asuvas korteris kallale 35-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargus

27. jaanuaril teatati, et Jõhvis Puru teel murti sisse garaažiboksi ja varastati mutrivõtmete komplekt, kaks taskulampi, autoaku ning muud vara. Kahju on 227 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

24. jaanuaril kell 4.50 löödi Kuressaares Tallinna tänaval meelelahutusasutuse ruumides 37-aastast meest. Teo arvatavad toimepanijad on politseile teada.

Raplamaa

Vargus

27. jaanuaril kell 12.08 varastati Raplamaal Kohila alevis asuvast kauplusest alkohoolseid jooke ning kehahooldusvahendeid. Kahju on 335,14 eurot. Kahtlustatavana on kinni peetud 24-aastane mees.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 28.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.