Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jaak Madison Strasbourgis: esimesena peame kaitsma oma inimesi ja rahvaid! (2016-01-28 00:53:22)


„Kui Euroopa Liidu riigid pagulaspoliitikat reguleerivat Dublini konventsiooni ei täida, siis on Schengeni viisaruumi kadumine ja piirikontrollide taastamine paratamatus,“ ütles Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni aseesimees Jaak Madison Strasbourgis Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee (ENPA) tänasel istungil.

„Kõige tähtsam on tagada meie oma inimeste turvalisus ja heaolu ning alles siis saame saame rääkida migrantide päästmisest. Mitte kellelgi pole õigust ette kirjutada iseseisvatele riikidele, kui palju nad peavad vastu võtma migrante,“ ütles Madison.

Tema sõnul on tarvis tagada oma välispiiride kaitse, taastada kontroll Euroopa sisepiiridel ning illegaalselt Euroopas viibijad tagasi saata.

„Samuti tuleks aidata tõelisi sõjapõgenikke põgenikelaagrites Jordaanias ja Liibanonis ning tagada ühiselt nende inimväärne elu konflikti stabiliseerumiseni. Kui me seda ei tee, siis Kölni juhtumid saavad olema peagi sagedased kogu Euroopas,“ ütles Madison.

Euroopa Nõukogu Parlamentaarne Assamblee (ENPA) on üks Euroopa Nõukogu kahest peamisest organist, mis koosneb 47 riigi parlamendidelegatsioonidest. Assamblee koguneb nädalapikkusele plenaaristungile neli korda aastas Strasbourgis Euroopa palee istungitekojas.

Allikas: Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.