Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-01-27 11:38:44)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 35 varavastast kuritegu, seal hulgas 28 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti seitse inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati viis alkoholi- ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 276 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu. Eestist saadeti välja neli inimest. Registreeriti viis Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

26. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval ründasid kaks võõrast meest 29-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. jaanuaril teatati, et Jõelähtme vallas Uuskülas asuvas majas lõi mees 38-aastast naist, põhjustades füüsilist valu. Arvatav lööja on politseile teada.

26. jaanuaril teatati, et Rae vallas Peetri alevikus Veesaare tänaval asuvas parklas lõi võõras mees 50-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi.

Vargused

26. jaanuaril teatati, et Nissi vallas Riisipere alevikus Metsa tänaval asuvast hoonest on varastatud gaasiballoone. Kahju on 860 eurot.

26. jaanuaril teatati, et Viimsis Katlamaja teel asuvast garaažist on varastatud jalgratas, tehnikat, tööriistu ja muid esemeid. Kahju on 2000 eurot.

Juhtum piiril

26. jaanuari hommikul saabusid Moskvast Tallinna lennujaama kaks Hiina Rahvavabariigi kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid. Naisele ja mehele väljastati sisenemiskeeld ning nad ootavad tagasilendu Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

26. jaanuaril teatati politseile, et Tartus Kummeli tänaval murti sisse kolme keldriboksi ja varastati jalgratas, akutrell, mootorsaag ja metsatöö varustust. Kahju on selgitamisel.

25. jaanuaril avastati, et Tartu vallas Vahi alevikus murti sisse laohoonesse ja varastati ATV ja tööriistu. Varguse ja sissemurdmisega tekitatud kahju on 10 000 eurot.

Juhtumid piiril

26. jaanuaril saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale 25-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta viibis Schengeni territooriumil Eestis ilma seadusliku aluseta 45 päeva. Naisele koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

26. jaanuaril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto BMW, mida juhtis 46-aastane mees. Kontrollimisel avastasid piirivalvurid sõidukist tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelva. Relv võeti ära ja isik koos sõidukiga lahkus Venemaa Föderatsiooni.

26. jaanuaril kontrollisid Piusa kordoni piirivalvurid sõiduautot BMW ning tuvastasid, et selle roolis olnud 32-aastane mees ei omanud juhtimisõigust, samuti puudus sõidukil kohustuslik liikluskindlustus. Mees kõrvaldati juhtimiselt.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. jaanuaril tungiti Kohtla-Järvel Järveküla teel kallale 69-aastasele naisele.

26. jaanuaril tungiti Kohtla-Järvel Maleva tänaval kallale 35-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 38-aastase mehe.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

22. jaanuaril varastati Pärnus Käo tänaval asutuse ruumidest IPhone. Kahju on 672 eurot.

Raplamaa


Kehaline väärkohtlemine

26. jaanuaril löödi Alu alevikus korteris omavahelise tüli käigus 55-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.