Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-01-26 23:28:10)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 40 varavastast kuritegu, seal hulgas üks röövimine, 31 vargust (neli eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 15 alkoholi- ja kolm narkojoobes juhti. Väärtegusid registreeriti 292. Möödunud nädala jooksul registreeriti kaks euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ja registreeriti üks ebaseaduslik piiriületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamised

25. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Viru tänaval ähvardasid kaks tuttavat naist 32-aastast meest vägivallaga. Politseile on võimalikud teo toimepanijad teada.

25. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Katusepapi tänaval ähvardas tuttav mees terava esemega 40-aastast meest. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

Kehaline väärkohtlemine

25. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuvas korteris ründas 46-aastane mees 42- ja 37-aastast naist, põhjustades neile füüsilist valu. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

25. jaanuaril teatati, et Mustamäel Tammsaare teel asuvast korterist varastati sularaha, käekell, ehteid ja teisi esemeid. Kahju on 1400 eurot.

Harjumaa

Vargus

25. jaanuaril teatati, et Harku vallas Vääna-Jõesuu külas asuvast suvilast on varastatud tehnikat ja teisi esemeid. Kahju on 500 eurot.

Juhtum piiril

25. jaanuaril saabus Moskvast Tallinna lennujaama Venemaa kodanik, kelle ühekordne viisa oli juba ära kasutatud. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta jäi ootama tagasilendu Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Vargused

24. jaanuaril teatati, et Valgas Puiestee tänaval murti luku lõhkumise teel sisse keldrisse ja varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 1390 eurot.

25. jaanuaril sai politsei teate, et Valgas J. Kuperjanovi tänaval varastati keldrist diiselpuhur. Kahju on 368 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

24. jaanuaril teatati, et Viljandis Vase tänaval lõi tuttav mees ühise alkoholitarvitamise käigus 36-aastast meest. Kannatanu toimetati traumapunkti.

Juhtumid piiril

25. jaanuaril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Citroen, mida juhtis 42-aastane mees. Kontrollis tuvastasid piirivalvurid, et sõiduki tehasetähis on manipuleerimistunnustega ja see paigutati täiendavaks ekspertiisiks piiripunkti territooriumile arestiaia juurde. Sõiduki juht lahkus jalgsi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

25. jaanuaril tungiti Narvas Kerese tänaval tekkinud peretüli käigus kallale 49-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 48-aastase mehe.

Vargus

25. jaanuaril teatati, et Narvas Tule tänaval murti suvilasse ja varastati elektrikaabel, pikendusjuhe, õliradiaator ning muud vara. Kahju on 298 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa


Kehaline väärkohtlemine

23. jaanuaril seni teadmata ajal löödi Kehtna vallas Kalbu külas asutuse ruumides 71-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 26.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.