Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PPA Tammsaare teeninduse avamine suurendas külastajate rahuolu (2016-01-22 00:30:02)


Eelmisel aastal külastas Politsei- ja Piirivalveameti teenindusi üle Eesti 861 478 inimest (kas siia ei võiks panna rohkem kui 860 000 inimest?). 2015. aasta suuremad muudatused puudutasid teeninduste töö ümberkorraldamist. Tallinnas avati kahe väiksema, Sõle tänava ja Vilmsi tänava (kas tahad need välja tuua, kui neid enam pole, võiks ehk nimetamata jätta?) teeninduste asemel avati uus ja kaasaaegne teenindus Tammsaare teel.

„Kliendid on meie uue teeninduse Tammsaare teel väga hästi vastu võtnud. Suvel suletud Sõle ja Vilmsi teenindused olid ajale jalgu jäänud ning tingimused ei rahuldanud enam ei klientide ega töötajate vajadusi,“ selgitas PPA peaekspert Irina Rossinskaja. „Uue teeninduse ruumid ja töötingimused on oluliselt paremad ning seda on näha ka külastajate tagasisidest. Kui Sõle teeninduse soovitusindeks oli 49%, siis Tammsaare teeninduse soovitusindeks on 80%,“ lisab ta.

„Meeldiv on see, et kliendid märkavad meie inimeste head tööd ja abivalmidust ning leiavad ka aega, et tänusõnu neile edastada,“ ütles Rossinskaja. Mullu edastasid külastajad 114 tänu ja kiitust PPA teeninduste töötajatele. Uut Tammsaare teenindust külastanud kliendid tõid tagasisides enim välja töötajate sõbraliku suhtumise ning kiire ja professionaalse klienditeeninduse.

2015. aastal väljastas PPA ligi 443 000 erinevat isikut tõendavat dokumenti ja aktiveeris ligi 50 000 mobiili-ID sertifikaati. Dokumentidest väljastati kõige rohkem Eesti Vabariigi kodaniku isikutunnistusi (203 538) ja EV kodaniku passe (136 060). Lisaks sellele anti välja 59 510 elamisloakaarti, 25 649 välismaalase passi ja 7 250 e-residendi digi-ID-d.

PPA infotelefonile 612 3000, mis töötab juba üle aasta iga päev kella 8-19, helistati mullu 170 786 korda. Üle poolte PPA infotelefonile saabuvatest kõnedest puudutasid isikut tõendavate dokumentide ja taotlemisega seotud küsimusi. Suur osa kõnesid oli seotud liiklusega – helistajad andsid teada valesti pargitud ja liiklust takistavatest sõidukitest ning kahtlase sõidustiiliga autodest; samuti uurisid infot liiklustrahvide kohta.

Informatsiooni PPA teeninduste töö, dokumentide taotlemise korra ja teeninduste külastamise broneerimisekohta saab ka PPA kodulehelt www.politsei.ee<http://www.politsei.ee/>.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.