Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-01-21 23:19:50)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 284 väärtegu ning üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati seitse alkoholijoobes juhti.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu. Registreeriti üks riigipiiri ebaseaduslik ületus ja salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

20. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas majas lõi 43-aastane mees 31-aastast naist, põhjustades talle tervisekahjustusi.

Vargused

20. jaanuaril teatati, et Nõmmel Särje tänaval asuvast panipaigast on varastatud akutrell, jalgratas ja teisi esemeid. Kahju on ligi 2000 eurot.

20. jaanuaril teatati, et Mustamäel Mäepealse tänaval seisnud sõiduautost on varastatud tahvelarvuti ja erinevad riided. Kahju on 1300 eurot.

Harjumaa

Vargused

20. jaanuaril teatati, et Rae vallas Jüri alevikus Aaviku teel seisnud sõiduautost on varastatud ketaslõikur ja selle tarvikuid. Kahju on 500 eurot.

20. jaanuaril teatati, et Raasiku vallas Raasiku alevikus Ahto tänaval asuvast garaažist on varastatud muruniiduk, platesaag, ketaslõikur ja mootorsaag. Kahju on 1600 eurot.

Juhtum piiril

20. jaanuari hommikul saabus Moskvast Tallinna lennujaama India kodanik, kelle reisi eesmärk ei vastanud tegelikkusele ning talle väljastati sisenemiskeeld ja ta viisa tunnistati kehtetuks. Mees ootab tagasilendu Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Röövimine

20. jaanuaril teatati politseile, et ühes Tartu kesklinna pargis varastasid kaks meest 57-aastaselt naiselt käekoti ja jooksid seejärel Raekoja platsi poole. Politseipatrullid piirasid kesklinna minutitega sisse ja kaks meest tabati Toomemäel. Lähedalasuva prügikonteineri juurest leiti ka varastatud kott. Politsei pidas mehed kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine

19. jaanuaril teatati, et Tartus Kaunase puiestee korteris lõi 36-aastane joobes mees korduvalt 32-aastast naist. Kiirabi osutas naisele kohapeal esmaabi. Politsei toimetas mehe esialgu kainenema.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

19. jaanuari pärastlõunal sai politsei teate, et Valga spordihalli juures asuvas pargis lõi 15-aastane poiss korduvalt oma 13-aastast koolivenda ja lõhkus ära tema telefoni. Kannatanu vigastused fikseeriti haiglas.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

20. jaanuaril tungiti Tamsalus Vasara tänaval tekkinud peretüli käigus kallale 27-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 43-aastase mehe.

Ida-Virumaa

Vargused

20. jaanuaril varastati Vahtra tänava trepikojas 42-aastaselt naiselt sülearvuti Toshiba. Kahju on 600 eurot.

20. jaanuaril teatati, et Kohtla-Järvel L.Koidula tänaval tungiti akna kaudu korterisse ja varastati tööriistu ning muud vara. Kahju on 1270 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

20. jaanuaril tungiti Kohtla-Nõmmel Kaasiku tänaval kallale 38-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
19. jaanuaril südaöö paiku varastati Imaveres Kaare teel tanklast alkoholi. Kahju on selgitamisel.

Läänemaa

Vargus

19. jaanuaril seni teadmata ajal varastati Haapsalus Kuuse tänaval asutuse ruumidest mobiiltelefon Samsung. Kahju on 250 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.