Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Katused tuleb liigsest lumest puhastada (2016-01-19 04:35:57)


Tallinna linna heakorra eeskirja kohaselt on kinnistu või ehitise omanik kohustatud kõrvaldama ehitiselt lume ja jääpurikad. Katuste puhastamise ajal tuleb tänavatel ja kõnniteedel tagada ohutu liikumine.

Lisainformatsiooni saab Tallinna veebilehelt: http://www.tallinn.ee/est/Ohutusnouded-katuste-lumest-ja-jaast-puhastamisel.

Tallinna Kommunaalamet saatis kõikidele Tallinna linnaosade vanematele ringkirja meeletuletusega rakendada koheselt ennetusmeetmed jääpurikatest, lumest ja libedatest kõnniteedest tulenevate ohtude ärahoidmiseks vastavalt Tallinna kriisikomisjoni poolt heakskiidetud dokumendi „Ennetusmeetmed ja tegevused jääpurikatest, lumest ja libedatest kõnniteedest tulenevate ohtude ärahoidmiseks“.

Juhul, kui hoone omanikul puudub nõuetekohane turvavarustus ja muud tööohutuse tagamiseks vajalikud vahendid, siis on soovitav tellida lumekoristustööd katustelt sellele spetsialiseerunud ettevõttelt. Koristusfirma leidmiseks helistage Tallinna abitelefonile 1345!

Allikas: Tallinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.