Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2016-01-18 17:19:45)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 138 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 57 varavastast kuritegu, seal hulgas kaks röövimist, 40 vargust (kaheksa eluruumidest ja viis sõidukitest) ja üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kümme inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada 14 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus kaks. Tabati 47 alkoholi- ja kolm narkojoobes juhti. Registreeriti 506 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti viis euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati 20 sisenemiskeeldu, üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine, kaks riigipiiri ebaseaduslikku ületamist, üks salakaubavedamise juhtum ja üks piirirežiimi rikkumine. Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval lõi tuttav mees 38-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi.

15. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Arbu tänaval asuvas korteris lõi tuttav 35-aastane mees 62-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi. Kahtlustatav peeti kinni.

16. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval asuvas baaris lõi võõras mees 37-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi. Kahtlustatav peeti kinni.

16. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Loitsu tänaval asuvas korteris lõi tuttav 45-aastane mees 37-aastast naist. Politseile on kahtlustatav teada.

16. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval asuvas korteris lõi 44-aastane mees 35-aastast naist, põhjustades talle tervisekahjustusi. Kahtlustatav toimetati jaoskonda.

16. jaanuaril teatati, et Mustamäel Akadeemia teel asuvas korteris lõi 54-aastane mees 58-aastast naist, põhjustades talle kehavigastusi. Politsei toimetas mehe jaoskonda.

16. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval toimus konflikt 23-aastase ja 27-aastase mehe vahel. Osapooled toimetati jaoskonda.

16. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Toompuiesteel löödi 42-aastast meest.

17. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Liikuri tänaval lõi 26-aastase naise meessõber tuttavat 32-aastast meest, põhjustades talle tervisekahjustusi.

17. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Liivalaia tänaval asuvas korteris lõi tuttav mees 53-aastast naist, põhjustades tervisekahjustusi. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

17. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvas korteris lõi tuttav 40-aastane mees 38-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu. Kahtlustatav toimetati jaoskonda.

Röövimine

17. jaanuaril hommikul teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas raviasutuses ründas 37-aastane mees gaasiga 50-aastast meestöötajat ning röövis kaks liitrit metadooni. Kahtlustatav peeti hiljem samal päeval kinni.

Vargused

15. jaanuaril teatati, et Nõmmel Männiku teel asuvas eramust varastati tehnikat, riideid ja ehteid. Kahju on täpsustamisel.

15. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Kivimurru tänaval asuvast korterist on varastatud ehteid ja väärismetalli. Kahju on 5000 eurot.

15. jaanuaril teatati, et Kristiines Tulika tänaval seisnud sõidukist on varastatud tööriistu ja sulejope. Kahju on 2900 eurot.

15. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Tina tänaval seisnud sõidukist on varastatud nutitelefon koos laadijaga. Kahju on 1000 eurot.

16. jaanuaril teatati, et Pirital Lehiku teel asuvast korterist on varastatud mängukonsool ja erinevaid tarvikuid. Kahju on täpsustamisel.

16. jaanuaril teatati, et Mustamäel Tammsaare teel asuvast ärist on varastatud sularaha. Kahju on 3100 eurot.

Harjumaa

Ähvardamine

17. jaanuaril teatati, et Kehras Kooli tänaval asuvas korteris ähvardas 31-aastane mees 31-aastast meest vägivallaga. Kahtlustatav toimetati jaoskonda.

Kehaline väärkohtlemine

16. jaanuaril teatati, et Aegviidus Poolemõisa tänaval asuvas eramus toimus konflikt 46-aastase ja 29-aastase mehe vahel.

Vargus

16. jaanuaril teatati, et Harku vallas Adra külas asuvas eramust on varastatud televiisor ja digiboks. Kahju on 200 eurot.

Juhtumid piiril

15. jaanuaril saabus Kiievist Tallinna Ukraina kodanik, kelle viisa ei vastanud reisi eesmärkidele. Tema viisa tunnistati kehtestuks ja talle väljastati sisenemiskeeld ning ta naaseb tagasilennuga Kiievisse.

17. jaanuaril saabusid Moskvast Tallinna 11 Venemaa kodanikku, kelle viisade eesmärgiks oli teenuse osutamine Leedu firmale. Kontrolli käigus selgus, et meeste eesmärk oli jääda Leetu tööle. Meeste viisad tunnistati kehtetuks ja neile väljastati sisenemiskeelud ning nad ootavad tagasilendu Moskvas.

17. jaanuaril saabusid Kiievist Tallinna kaks ukrainlannat, kellel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisieesmärki ja tingimusi. Nende viisa tunnistati kehtetuks ja neile väljastati sisenemiskeeld ning nad ootavad tagasilendu Kiievisse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Röövimine

16. jaanuaril teatati, et Tartus Narva maantee sularahaautomaadi juures nõudis 39-aastane mees ähvardaval toonil 20-aastaselt naiselt sularaha, mille peale viimane andis talle viis eurot. Ka nõudis mees raha naise kaaslaselt. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine

16. jaanuaril sai politsei teate, et Tartus Paju tänaval lõi tuttav 52-aastane mees tüli käigus terava esemega 32-aastast meest. Kannatanu toimetati traumapunkti. Lööja peeti kahtlustatavana kinni.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

17. jaanuaril teatati, et Valgas Tartu tänaval ründas joobes 41-aastane mees oma 36-aastast abikaasat. Kannatanu toimetati vigastuste fikseerimiseks haiglasse. Politsei toimetas ründaja esialgu kainenema.

Juhtumid piiril:

15. jaanuaril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale kaks Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle kontrollimisel selgus, et nende viisad ei ole veel ajaliselt kehtima hakanud ja seega puudus neil seaduslik alus riiki sisenemiseks. Isikutele väljastati riiki sisenemise keeld ja nad suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

16. jaanuaril kontrollisid Mehikoorma piirivalvurid Peipsi järvel mootorsaani, mille järvele väljumine ei olnud registreeritud. Saani juhile määrati rahatrahv 24 eurot.

16. jaanuaril märkasid Värska piirivalvurid Pihkva järvel ajutise kontrolljoone ületuse kahe isiku poolt Eesti Vabariigist Venemaa Föderatsiooni ja tagasi. Isikud peeti kinni ja toimetati asjaolude väljaselgitamiseks Saatse kordonisse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. jaanuaril tungiti Rakveres Seminari tänava korteris kallale 22-aastasele mehele. Politseile on teo võimalikud toimepanijad teada.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

14. jaanuaril tungiti Kohtla-Järvel Pärna tänaval kallale 57-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

15. jaanuaril tungiti Kohtla-Järvel Estonia puiesteel kallale 54-aastasele naisele.

16. jaanuaril tungiti Kohtla-Järvel Pärna tänava korteris kallale 37-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

16. jaanuaril rünnati Narvas Jõe tänaval 30-aastast meest.

16. jaanuaril teatati, et Kohtla-Järvel Sinivoore tänaval tungiti peretüli käigus kallale 22-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 31-aastase mehe.

16. jaanuaril tungiti Narva-Jõesuus Kudruküla tänaval kallale 31-aastasele mehele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

17. jaanuaril tungiti Kiviõlis Keskpuiesteel kallale 35-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 42-aastase mehe.

Vargused

15. jaanuaril murti Kohtla-Järvel Lille tänaval sisse garaaži ja varastati kompressor, naelapüstol ning muud vara. Kahju on selgitamisel

16. jaanuaril teatati, et Kohtla-Järvel Sõpruse tänaval lõhuti garaažikatus ja varastati trimmer, tungraud ning muud vara. Kahju on 685 eurot.

16. jaanuaril teatati, et Narvas Vesiroosi tänaval murti sisse suvilasse ja varastati tööriistad. Kahju on selgitamisel

16. jaanuaril varastati Narvas Tule tänaval asuvast aiamajast niiduk, metalli ja muud vara. Kahju on 200 eurot.

16. jaanuaril teatati, et Jõhvi vallas Kose külas Männi tänaval murti garaaži ja varastati trimmer, gaasiahi, tööriistu ning muud vara. Kahju on 475 eurot.

17. jaanuaril teatati, et Narvas varastati Tiimani tänaval parkinud sõiduauto Toyota Land Cruiser registreerimismärgiga 505AAA. Kahju on 55 000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

12. jaanuaril kella 18 paiku avastati, et Paides Kitsal tänaval on garaažiboksist varastatud erinevaid tööriistasid. Kahju on 225 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

16. jaanuaril kella 14 paiku löödi Ridala vallas Herjava külas 39-aastast meest.

Pärnumaa

Vargused

13. jaanuaril kella 5 paiku avastati, et Riia maanteel on maja juurde pargitud sõidukist varastatud automakk, pealamp ja tööriistad. Kahju on 310 euort.

16. jaanuaril kella 12 paiku varastati Pärnus Seedri tänaval majutusasutusest rahakott ja mobiiltelefon iPhone. Kahju on 600 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 18.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.