Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveamet ööpäevasündmused (2016-01-14 14:29:05)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 44 varavastast kuritegu, seal hulgas üks röövimine ja 33 vargust. Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kaheksa inimest. Tabati 11 alkoholi- ja kolm narkojoobes juhti. Registreeriti 170 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld, üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine. Välja saadeti üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

13. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Maisi tänaval asuvas majas lõi 52-aastane mees 47-aastast naist, põhjustades talle kehavigastusi.

Vargused

13. jaanuaril teatati, et Nõmmel Kaare tänaval asuvast eramust on varastatud sülearvuti, jalgratas ja muu tehnika. Kahju on 1300 eurot.

13. jaanuaril teatati, et Mustamäel Sütiste teel asuvast ettevõttest on varastatud lauaarvuteid. Kahju on 3700 eurot.

13. jaanuaril teatati, et Mustamäel Sütiste teel asuvast korterist on varastatud mündikollektsioon ja muid esemeid. Kahju on 2700 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. jaanuaril teatati, et Kuusalu vallas Valkla küla hooldekodus põhjustati kehavigastusi 30-aastasele joobes mehele.

Vargus

13. jaanuaril teatati, et Maardus Noorte tänaval asuvas haridusasutusest on varastatud 49-aastaselt mehelt sularaha. Kahju on 250 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

13. jaanuaril avastati, et Elvas Nooruse tänava keldriboksist on varastatud jalgratas Fuji. Kahju on 400 eurot.

Juhtumid piiril

13. jaanuaril saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale veok DAF, mida juhtis 50-aastane mees. Veoki kontrollimisel avastasid piirivalvurid selle armatuurlaualt tsiviilkäibes keelatud elektrisokirelva. Mehele koostati väärteoprotokoll, relv võeti ära ning ta lahkus koos veokiga Venemaa Föderatsiooni suunas.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

13. jaanuaril tungiti Narvas Rakvere tänaval asuvas korteris kallale 29-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe.

Ööl vastu 14. jaanuarit tungiti Narvas Tallinna maanteel asuvas korteris kallale 19-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 25-aastase mehe.

Vargus

13. jaanuaril teatati, et Narvas Suur tänaval murti sisse keldriboksi ja varastati elektrijõhvsaag, akukruvikeeraja, lihvimismasin ning muud vara. Kahju on 388 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

9. jaanuaril kella 11 ja 23 vahel varastati Pärnus Nikolai tänaval asutuse ruumidest mobiiltelefon. Kahju on 648 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 14.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.