Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-01-13 15:03:25)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 61 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 25 varavastast kuritegu, seal hulgas 21 vargust (kolm eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kümme inimest. Tabati neli alkoholijoobes juhti ja registreeriti 259 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld, üks Schengeni viisaeeskirja rikkumisi ja üks riigipiiri ebaseaduslik ületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

12. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kaluri tänaval asuvas korteris ründas tuttav joobes 49-aastane naine 46-aastast meest. Kahtlustatav toimetati jaoskonda.

12. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Vikerlase tänaval lõi tundmatu mees 24-aastast naist.

12. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvas kaupluses tekkis konflikt 39-aastase mehe ja turvatöötajate vahel. Osapooled toimetati jaoskonda.

12. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuva maja ees lõi tuttav 30-aastane mees 33-aastast naist, põhjustades talle kehavigastusi.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. jaanuaril teatati, et Harku vallas Tabasalus Nooruse tänaval asuvas korteris lõi mees 76-aastast naist, põhjustades talle kehavigastusi.

Juhtum piiril

12. jaanuaril saabus Istanbulist Tallinna Kuveidi kodanik, kes esitas valeandmeid ja kellel puudusid asjakohased dokumendid. Inimesele koostati sisenemiskeeld ja ta ootab tagasilendu.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

12. jaanuaril teatati, et Tartus Aardla tänaval varastati keldriboksist lööktrell, laserlood, akutrelli komplekt ja muid tööriistu. Kahju on kokku 3125 eurot.

Viljandimaa

Vargus

12. jaanuaril teatati, et Võhmas Tallinna tänaval varastati kauplusest alkohoolseid jooke. Kahju on kokku 287 eurot.

Võrumaa

Vargus

11. jaanuaril teatati, et Võrus Jüri tänava kauplusest varastas 38-aastane mees kaks kuldketti koguväärtusega 736 eurot. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Juhtumid piiril

12. jaanuaril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Dodge, mida juhtis 60-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel avastati selest tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelv. Relv võeti ära ja juht koos sõidukiga lahkus Venemaa Föderatsiooni.

13. jaanuaril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 26-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta kaks kalendripäeva. Naisele määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. jaanuaril löödi Väike-Maarjas Säde tänaval 21-aastast naist. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Ida-Virumaa

Asja omavoliline kasutamine

12. jaanuaril teatati, et Narvas Vaivara tänaval asuvast parklast varastati liinibuss. Hiljem leiti buss Narvas Rahu tänaval. Kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

9. jaanuaril kella 14 paiku varastati Paides Keskväljakul kauplusest viis parfüümi. Kahju on 250 eurot.

Pärnumaa

Vargus

5. jaanuaril kella 16 ja 21 vahel varastati Sindis Põllu tänaval maja esikust mobiiltelefon iPhone. Kahju on 445 eurot.

Juhtum jääl

12. jaanuaril kell 19.40 anti häirekeskusele teada, et Pärnus Hirve tänavalt 300 meetrit kaldast on sõiduauto Volkswagen vajunud läbi jää. Sündmusele reageerisid Pärnu politseijaoskonna merepäästjad ja päästeamet. Sündmuskohal selgus, et juht oli sõitnud tähelepanematusest jääprakku. Õnnetuses keegi viga ei saanud ja kell 21.12 õnnestus sõiduk vabastada. Politsei tuletab inimestele meelde, et jääl liikumisega kaasnevad tõsised ohud ja nendega tuleb arvestada. Hoolimata külmadest ilmadest on piirkondi, kus jää paksus ei ole piisav, et seal peal kõndida või sõiduvahenditega liikuda. Sõiduautodega soovitame liikuda jääl vaid selleks ette nähtud ja kontrollitud jääteel. Lääne prefektuuri haldusalas on avatud ametlik jäätee Noarootsi ja Haapsalu vahel.

Möödunud nädalal aitasid politseinikud ja päästjad Pärnu lahel läbi jalgrattaga läbi jää vajunud kalastajat. Pühapäeva öösel hukkus Läänemaal läbi Kasari jõe jää vajunud kalastaja. Eile öösel vajus Rohuküla sadamas läbi jää sõiduauto, mille juht soovis enda sõnul minna jää paksust proovima.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

7. jaanuaril seni teadmata ajal löödi Raplas korteris omavahelise tüli käigus 34-aastast naist. Kahtlustatavana peeti kinni 42-aastane mees.

12. jaanuaril kella 16 paiku tekitati Rapla vallas majas omavahelise tüli käigus valu 21-aastasele naisele. Politseile on teo arvatav toimepanija teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 13.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.