Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Riigikogu Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsioon jätab president Ilvese vastuvõtule minemat (2016-01-12 00:04:38)


Riigikogu Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsioon otsustas, et ei lähe 24. veebruaril president Toomas Hendrik Ilvese vastuvõtule.

"Tunneme sügavat austust vabariigi aastapäeva ja presidendi institutsiooni vastu. Ometi leiavad meie fraktsiooni liikmed, et neil ei ole kohane minna kätlema inimesega, kes süüdistab eestlasi vihakõnes, tunneb oma rahva pärast piinlikkust ning kulutab maksumaksja raha oma eratalu ülalpidamisele," ütleb fraktsiooni esimees Martin Helme.

"Ilves on presidendi institutsiooni mainet tõsiselt kahjustanud ning näidanud üles lugupidamatust eesti rahva vastu. Täname Ilvest lahke kutse eest, aga vastame kutsele omalt poolt sellega, et väldime piinlikku momenti, kus peame teineteisele võltsnaeratuse saatel „tere“ ütlema. Oleme lootusrikkad, et sügisel saab Eesti rahvas endale väärikama ning eesti rahvast mitte lõhestava, vaid ühendava presidendi."

Allikas: Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsioon


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.