Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2016-01-11 23:32:42)


8. jaanuarist - 10. jaanuarini registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 156 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks raske tervisekahjustus, neli avaliku korra rasket rikkumist, 60 varavastast kuritegu, seal hulgas kolm röövimist ja 46 vargust (12 eluruumidest ja 7 sõidukitest). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli kaks.
Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada seitse inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 24, narkojoobes sõidukijuhte kümme. Möödunud nädalal registreeriti kolm euro võltsimisega seotud kuritegu. Kokku registreeriti 461 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu ja välja saadeti kaks inimest. Schengeni viisaeeskirja rikkumisi oli kaks ja piirirežiimi rikkumisi üks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Põhja prefektuuri nädalavahetuse sündmused

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. jaanuaril teatati, et Kristiines Vindi tänaval asuvas korteris löödi 42-aastast naist.

8. jaanuaril teatati, et Mustamäel Ehitajate teel asuvas korteris lõi 57-aastane mees 53-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

8. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris ründas tuttav 43-aastane mees 68-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

8. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval asuvas kortermaja ees ründas tuttav 22-aastane mees 20-aastast naisele põhjustades talle füüsilist valu.

8. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris ründas tuttav 58-aastane naine tüli käigus 57-aastast naist põhjustades füüsilist valu. Kahtlustatav peeti kinni.

8. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuvas korteris lõi 43-aastane mees 51-aastast naist, põhjustades kehavigastusi.

10. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval asunud korteris lõid tüli käigus teineteist 28-aastane mees ja 28-aastane naine. Mõlemad inimesed toimetati jaoskonda.

10. jaanuaril teatati, et Haaberstis Paldiski maanteel asuvas parklas lõi vanem mees 29-aastast naist.

10. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Pelguranna tänaval asuvas korteris ähvardas 24-aastane mees noaga tuttavat 23-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

10. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Maisi tänaval asuvas eramus lõi 52-aastane mees 47-aastast ja 18-aastast naist, põhjustades kehavigastusi ja füüsilist valu. Kahtlustatav peeti kinni.

10. jaanuaril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuvas korteris tekitas 37-aastane mees tüli käigus kehavigastusi 37-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

Röövimine

9. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Toompuiestee tänaval tungiti kallale 31-aastasele mehele ning rööviti tema alkohol ja jope.

Vargused

8. jaanuaril teatati, et Mustamäel Vaablase tänaval asunud sõiduautost varastati tööriistu. Kahju on 1100 eurot.

9. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Uuel tänaval asuvast klubist on varastatud nutitelefone. Kahju on 1500 eurot. Kahtlustatavad on kinni peetud.

9. jaanuaril teatati, et Nõmmel Nelgi tänaval asuvast eramust on varastatud ehteid. Kahju on täpsustamisel.

9. jaanuaril teatati, et Nõmmel Vana-Mustamäe tänaval asuvast eramust varastati sülearvuti ja muud tarvikud. Kahju on 1250 eurot.

9. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval seisnud sõiduautost varastati erinevaid esemeid. Kahju on 3700 eurot.

9. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval seisnud sõiduautost on varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 1800 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. jaanuaril teatati, et Maardus Stardi tänaval asuvas korteris rünnati 32-aastast meest ja 34-aasast naist. Kahtlustatavad 53-aastane naine ja 37-aastane mees peeti kinni.

9. jaanuaril teatati, et Vasalemma alevikus ründas 43-aastane mees 33-aastast meest.

9. jaanuaril teatati, et Rae vallas Peetris Juhtme tänaval asuvas korteris põhjustas 35-aastane mees kehavigastusi 32-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

8. jaanuaril teatati, et Harku vallas Viti külas asuvast ärist varastati gaasiballoone. Kahju on 300 eurot.

9. jaanuaril teatati, et Keila Vallas Tõmmiku külas seisnud veoautost varastati kütust. Kahju on 500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

9. jaanuaril teatati politseile, et Tartus Savi tänaval murti sisse keldrisse ja varastati redel, riideid, jalatseid ja tööriistu. Kahju on täpsustamisel.

Valgamaa

Omavoliline sissetung

8. jaanuaril teatati, et Valgas J. Kuperjanovi tänaval lõhuti korteriukse lukk ja siseneti korteri valdaja loata. Korterist midagi ei varastatud.

Viljandimaa

Vargus

6. jaanuaril avastati, et Halliste vallas Päidre külas varastati metsakaamera koos akuga. Kahju on 270 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimine

7. jaanuaril löödi Narvas Puškini tänaval 59-aastast naist ja varastati rahakott koos sularaha ning dokumentidega.

Kehalised väärkohtlemised

8. jaanuaril teatati, et Sillamäel Gagarini tänava korteris löödi noaga 42-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 43-aastase naise.

10. jaanuaril tungiti Kohtla-Järvel Sakala tänaval kallale 31-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

10. jaanuaril tungiti Kohtla-Järvel Metsa tänaval kallale 57-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Asja omavoliline kasutamine

9. jaanuaril varastati Jõhvis Vahe tänaval sõiduauto Mercedes-Benz registreerimismärgiga 004YES. Kahju on selgitamisel.

Vargused

8. jaanuaril teatati, et Narvas Antenni tänaval murti sisse suvilasse ja varastati meeste rulluisud, kreissaag ning muud vara. Kahju on 630 eurot.

8. jaanuaril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval murti sisse kauplusesse ja varastati kaupa. Kahju on 1960 eurot.

8. jaanuaril teatati, et Kohtla-Järvel Vahtra tänaval murti sisse korterisse ja varastati teler, digiboks, tahvelarvuti ning muud vara. Kahju on 405 eurot.

8. jaanuaril teatati, et Kukrusel Põhja tänaval murti sisse eramajja ja varastati pesumasin, televiisor, muusikakeskus, õhupuhastaja ning muud vara.Lisaks lõhuti garaažiboksi katus ja varastati neli suverehvi, kreissaag, metallpann ning tööriistad. Kahju on 3050 eurot.

9. jaanuaril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval murti sisse korterisse ja varastati fotoaparaat Nikon ning sularaha. Kahju on 280 eurot.

10. jaanuaril teatati, et Narvas A.Puškini tänaval lõhuti bussi aknaklaas ja varastati digitaalne tahhograaf juhikaardiga, plaadimängija ning vastuvõtja. Kahju on 1000 eurot.

10. jaanuaril teatati, et Narvas Lahe tänaval asuvast suvilast varastati paadimootor Honda, arvuti ja tööriistad. Kahju on 5305 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

8. jaanuaril kella 3 paiku varastati Särevere alevikus Põllu tänaval asutuse ruumidest sigarette ja alkoholi. Kahju on hinnanguliselt 800 eurot.

Pärnumaa

Vargus

10. jaanuaril kella 18 paiku avastati, et Sauga vallas Eametsa külas on tungitud majja, kust on varastatud mootorratas KTM ja taskulamp. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus

8. jaanuaril kella 2 paiku varastati Käru vallas Käru alevikus Tallinna maanteel asutuse ruumidest 232 eurot sularaha ja muid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.