Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-01-06 15:54:39)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 62 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 26 varavastast kuritegu, sh üks röövimine ja 18 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukitest). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati üheksa joobes juhti. Väärtegusid registreeriti 250.

Piiril väljastati kümme sisenemiskeeldu ja saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

5. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Paljassaare teel asuvas korteris tekitas 66-aastane mees füüsilist valu 63-aastasele naisele.

5. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Filtri teel asuvas korteris tekitas 50-aastane mees füüsilist valu 30-aastasele naisele.

5. jaanuaril teatati, et Mustamäel Kadaka teel asuvas hoones tekitas 42-aastane mees kehavigastusi 40-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatava kinni.

5. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris tekitati füüsilist valu 35-aastasele naisele. Politsei viis naise ja 46-aastase mehe jaoskonda.

Vargus

5. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Roosikrantsi tänaval asuvast ärist on varastatud tooteid. Kahju on 2350 eurot.

Harjumaa

Vargus

5. jaanuaril teatati, et Raasiku vallas Aruküla alevikus Tallinna maanteel asuvast kauplusest on varastatud kaupa. Kahju on 240 eurot.

Juhtumid piiril

5. jaanuaril väljastati Tallinna lennujaamas sisenemiskeeld India kodanikule, kelle viisa ei vastanud reisi eesmärgile. Inimene lahkus samal päeval lennuga tagasi Venemaa Föderatsiooni.

5. jaanuaril väljastati Tallinna lennujaamas sisenemiskeeld viiele India kodanikule, kelle viisad ei vastanud reisi eesmärgile ning need tunnistati kehtestuks. Inimesed lahkusid samal päeval lennuga tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vägivald võimuesindaja või avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes

5. jaanuaril teatati politseile, et Kanepi vallas Kanepi alevikus kasutas 19-aastane mees füüsilist vägivalda tööülesandeid täitnud patrullpolitseiniku suhtes.

Tartumaa

Vargus

5. jaanuaril teatati politseile, et Tartus siseneti Viljandi maantee korterisse ja varastati käekell Lorus, juukselõikamise aparaat ja muid esemeid. Kahju on selgitamisel.

5. jaanuaril laekus politseile teade, et Tartus Savi tänaval murti sisse keldriboksi ja varastati mäesuusad Rossignol, elektritrell ja akutrell Metabo, vanemat tüüpi trükimasin ja muid esemeid. Kahju on 2000 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. jaanuaril teatati politseile, et Misso vallas Määsi küla eramus lõi tüli käigus alkoholi tarvitanud 35-aastane mees oma 46-aastast elukaaslast. Kiirabi fikseeris kannatanu vigastused. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab teavet Lõuna Ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult Kristina Kostinalt telefonil 7 500 776 või e-posti aadressil kristina.kostina@prokuratuur.ee

Juhtumid piiril:

5. jaanuaril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale haagisega veok Scania, mida juhtis 28-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel avastati sellel mitmeid ohtlikke rikkeid ja puudusi. Veok koos haagisega paigutati piiripunkti tolliplatsile, et saabunud asendussõiduk koorma ohutult sihtkohta toimetaks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

5. jaanuaril teatati, et Tamsalu vallas Naistevälja külas tungiti eramusse ja varastati sülearvuti ning kullast käekett. Kahju on 650 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. jaanuaril teatati, et Narvas Vahtra tänaval löödi 77-aastast naist. Politseile on võimalik lööja teada.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus
26. detsembril avastati, et Hiiu vallas Villamaa külas on varastatud rajakaamera Lunarex. Kahju on 250 eurot.

Pärnumaa

Vargus

25. detsembril kella 21 paiku varastati Kilingi-Nõmmes Saarde tänaval majast 1000 eurot sularaha.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

4. jaanuaril kella 22 paiku löödi Mustjala vallas talus omavahelise tüli käigus 34- ja 55-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Avaliku korra raske rikkumine

1. jaanuaril kella 5 paiku löödi Kuressaares Torni tänaval 24-aastast naist.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 06.01.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.