Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kesklinna Valitsus kogub elanike jõulukuuski (2016-01-06 01:21:31)

Alates 6. jaanuarist on kesklinna kolmes piirkonnas kuuskede ära andmiseks mõeldud kogumiskonteinerid. Kuuski saab kogumispunktidesse tuua kuni 23. jaanuarini.

Kuuskede kogumine toimub Väike Rannavärav 6 parklas (pakendikonteinerite kõrval), Pärnu maantee viadukti all, paigas, kus toimub tootjavastutuse organisatsioonide pakendite ning riiete kogumine ning juba traditsioonilises kohas- Norde Centrumi parklas, Lootsi tn 7 aadressil.

Konteineritesse ning selle kõrvale ei tohi panna ohtlike jäätmeid (k.a. asbesti sisaldavaid jäätmed ja eterniiti), suurjäätmeid, vanarehve ja vanaelektroonikat.

Jõulukuuskede ladustamine tervelt või purustatult utiliseerimise eesmärgil elamute ja äride tavatarbeks mõeldud jäätmemehutitesse ja nende kõrvale ei ole lubatud. Kui maja ja korteriomanikud ei kasuta linnaosa poolt pakutud kuuskede kogumise võimalusi, tuleb puud viia jäätmejaamadesse või leppida kinnistut teenindava jäätmeveo partneriga jõulupuude äravedu eraldi kokku.

Kuuski aitab kesklinnas koguda MTÜ Valgusfestival, kes kasutab jõulupuid Lasnamäel Paeväljal kuuskede ja tuleskulptuuride põletamisel. Sündmus toimub pühapäeval, 24. jaanuaril kell 18.

Allikas: Tallinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.