Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Uus aasta on alanud traagiliselt, aasta esimesel päeval on tules hukkunud juba kaks inimest (2016-01-02 00:31:09)

Tallinnas E. Vilde tee kortermaja korterist leiti hukkunu

1. jaanuaril kell 04.14 teatati Häirekeskusele tulekahjust Tallinnas E. Vilde teel. Endise ühiselamu kolmanda korruse korteris oli tulekahju. Kustutustööde käigus leiti eluruumist mehe surnukeha, hukkunu isik on tuvastamisel. Sündmusele reageerinud Lilleküla ja Nõmme päästjad kustutasid tulekahju kella 05.06ks. Korter hävis tules täielikult. Sündmuse täpsemad asjaolud selgitab välja menetlus.


Jõelähtme vallas hukkus tulekahjus vanem mees

Täna kell 14.35 sai Häirekeskus teate tulekahjust Harjumaalt Jõelähtme vallast Jägala külast.

Tulekahjust andsid Häirekeskusele teada naabrid, kelle korteris hakkas tööle suitsuandur. Sündmusele reageerinud päästjad sisenesid kolme korteriga hoonesse ning leidsid, et ühe korteri elutoas on tulekahju. Elutoast leiti voodi kõrvalt hukkunud vanem meesterahvas.

Tulekahju levis ka edasi naaberkorterisse, vee- ja suitsukahjustusi sai ka hoone pööning. Tulekahju tekkepõhjus on arvatavalt voodis suitsetamine.

Siseruumides suitsetamine on väga ohtlik tegevus. Üle poole tulekahjudest, milles hukkub inimene, saavad alguse just siseruumides suitsetamisest.

Põlenud korteris puudus suitsuandur, mis oleks tulekahju tekkest varakult märku andnud.

Päästeamet paneb kõigile inimestele südamele, et uuel aastal võiksid kõik inimesed muuta enda kodud tuleohutuks ning aidata seda teha ka lähedastel. Inimesed võiksid sel aastal võtta eesmärgiks, et paigaldavad töökorras suitsuandurid lakke nii enda kodudes, kui ka lähedaste kodudes, kes seda ise parasjagu teha ei saa.



Allikas: Päästeameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.