Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-12-11 16:44:30)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 108 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 34 varavastast kuritegu, millest röövimisi oli 2 ja vargusi 26 (eluruumidest 4 ja sõidukitest 1). Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 12. Väärtegusid registreeriti 226. Piiril väljastati 3 sisenemiskeeldu ja saadeti välja 2 inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimised

10. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval rööviti 79-aastaselt naiselt kott, milles olid dokumendid ja toiduained. Kahju on 42 eurot.

10. detsembril teatati, et Kristiines Paldiski maanteel rööviti 50-aastaselt naiselt kaelakee. Kahju on 250 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

10. detsembril teatati, et Kristiines Kirsi tänaval asuva maja korteris lõi 30-aastane mees 30-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

10. detsembril teatati, et Lasnamäel Sepise tänaval asuvas majas tekitasid teineteisele kehavigastusi 27-aastane ja 45-aastane mees.

10. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Küti tänaval tekitas 64-aastane mees kehavigastusi 58-aastasele mehele.

Vargus

10. detsembril teatati, et Mustamäel Ehitajate teel asuva maja keldriboksist varastati jalgratas, veljed koos rehvidega, tööriistu ja spordivarustust. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Vargus
10. detsembril teatati, et Keilas Linnamäe teel asuvalt territooriumilt on varastatud järelveetav suruõhukompressor. Kahju on 15 000 eurot.

Juhtumid piiril

10. detsembril väljastati piiril sisenemiskeeld Ukraina kodanikule, kel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehe viisat kehtetuks ei tunnistatud ja ta ootab Tallinna Lennujaamas võimalust riigist lahkumiseks.

10. detsembril väljastati piiril sisenemiskeeld Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Naise viisa tunnistati kehtetuks ja ta ootab Tallinna Lennujaamas võimalust riigist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

9. detsembril laekus politseile teade, et Põlva vallas Mammaste külas lõi tuttav mees 51-aastast meest näkku ja põhjustas sellega talle füüsilist valu.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

10. detsembril teatati häirekeskusele, et Tartus Raja tänava raviasutuses on pomm. Politsei tegi kindlaks, et ähvarduse tegi 15-aastane tüdruk. Hoonest lõhkekeha ei leitud ja ohtu kellegi elule või tervisele ei olnud.

Vargused

10. detsembril avastati, et Tartus Vikerkaare tänaval on lukustatud trepikojast varastatud kaks lukustamata jalgratast Scott. Kahju on 850 eurot.

9. detsembril teatati, et Tartus Puiestee tänaval varastati lukustamata kontorist 52-aastasele naisele kuuluv käekott, milles oli rahakott sularaha ja dokumentidega, ehted ja kosmeetikat. Samuti oli käekotis ettevõtte pangakaart koos PIN-koodiga ning seda kasutades võeti pangaautomaadist 1500 eurot sularaha ning tasuti kaupluses 160 euro suurune arve.

Kehaline väärkohtlemine

9. detsembril teatati, et Luunja vallas Kabina külas ründas 30-aastane mees oma 51-aastast ema. Kannatanule osutati traumapunktis esmaabi. Politsei toimetas ründaja esialgu kainenema.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. detsembril teatati, et Võrus Tartu tänava korteris ründas 57-aastane mees oma samaealist elukaaslast. Naisele anti kohapeal esmaabi. Politsei toimetas mehe esialgu kainenema.

Juhtumid piiril

10. detsembril pidasid Varnja piirivalvurid Peipsiääre vallas Kasepää alevikus kinni sõiduauto, millel oli läbimata korraline tehniline ülevaatus. Sõiduki roolis olnud 21-aastasele naisele määrati rahatrahv.

10. detsembril pidasid Varnja piirivalvurid Alatskivi vallas Aovere-Kallaste-Omedu maanteel kinni sõiduauto, mille roolis olnud 51-aastasel mehel puudus juhtimisõigus. Mees kõrvaldati juhtimiselt ja juhtimisõigust omav tuttav toimetas sõiduki ära.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

10. detsembri öösel rünnati Narva-Jõesuu Koidula tänava tervisekeskuses 43-aastast turvameest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 23-aastase mehe.

Vargused

10. detsembril kella 18.30 paiku varastati Kohtla-Järvel Järveküla teel jalgratas. Kahju on 500 eurot.

10. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Metsapargi tänava korterist varastati erinevaid kuld- ja hõbeehteid. Kahju on 3539 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

Ajavahemikul 6.-7. detsember lõhuti Paide Vallimäel haagisel asuva ekraani kattematerjal ning varastati kõlar ja raadiomikrofoni vastuvõtja. Kahju on 500 eurot.

Läänemaa

Vargus

Ajavahemikul oktoober 2015 kuni 6. detsember 2015 varastati Lihulas Vee tänaval garaažist elektrikeevitustrafo ja palgihaaratsi detaile. Kahju on 1480 eurot

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. detsembril kella 18.30 paiku löödi Pärnus Oja tänaval asuvas korteris ühise alkoholitarvitamise käigus 37-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.