Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei otsib Lääne-Virumaal kadunuks jäänud Kerti (2015-12-11 16:43:00)


Rakvere politsei selgitab Tamsalu vallas kadunuks jäänud 19-aastase Kerdi asukohta.

9. detsembri õhtul teatati politseile, et 19-aastane Kert lahkus 4. detsembril oma elukohast Sääse alevikust Tamsalu vallas ja pole tänaseni koju naasnud. Lähedastel pole õnnestunud noormehega kontakti saada ja tema praegune asukoht on teadmata. Kerdi telefon on välja lülitatud.

Kert on 176cm pikk, kõhna kehaehitusega, tal on heledad lühikesed juuksed. Viimati kandis noormees pikemat ruudulist spordijopet kapuutsiga, jalas olid tumesinised teksapüksid ning musta värvi Adidase spordijalanõud.

Politsei on suhelnud Kerdi lähedaste ja sõpradega ning uurinud, kus noormees olla võiks. Kontrollitud on erinevaid võimalikke kohti, kus noormeest on varem nähtud jalutamas, kuid seni kahjuks tulutult. Piirkonnas jätkatakse info kogumise ja otsimisega.

Kõigil, kes on Kerti näinud või omavad muud infot tema võimalikust asukohast, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.12.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.