Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2015-12-07 16:44:39)


4.-6. detsembrini registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 190 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 78 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 65 (eluruumidest 10 ja sõidukitest 17) ning sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi 4. Registreeriti 14 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 16 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus 2. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 58, narkojoobes sõidukijuhte 8. Väärtegusid registreeriti 542.

Möödunud nädala jooksul registreeriti 4 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piiril väljastati 3 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 2 inimest, Schengeni viisaeeskirja rikkumisi oli 2 ja salakaubavedamise juhtumeid 1.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

4. detsembril teatati, et Pirital Jahimehe teel asuvas majas tekitas 43-aastane mees kehavigastuse 42-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

5. detsembril teatati, et Lasnamäel Vikerlase tänaval asuva maja korteris tekitati kehavigastusi 41-aastasele mehele.

5. detsembril teatati, et Kesklinnas Kentmanni tänaval lõi 40-aastane mees 42-aastast naist.

5. detsembril teatati, et Lasnamäel Peterburi teel tekitas 38-aastane mees kehavigastusi 37-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

5. detsembril teatati, et Kristiines Kotka tänaval asuva maja korteris tekitati kehavigastusi 44-aastasele mehele.

5. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Ketta tänaval tekitas 39-aastane mees kehavigastusi 29-aastasele mehele.

6. detsembril teatati, et Pirital Liilia teel asuvas majas tekitas 40-aastane naine kehavigastusi 52-aastasele mehele.

6. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval asuva maja korteris tekitas 37-aastane mees kehavigastusi 35-aastasele naisele.

Vargused

4. detsembril teatati, et Haaberstis Õismäe teel seisnud autost varastati tehnikat. Kahju on 3000 eurot.

4. detsembril teatati, et Kesklinnas Lembitu tänaval seisnud autost varastati käekell, sülearvuti, sularaha ja isiklikke asju. Kahju on 1600 eurot.

4. detsembril teatati, et Haaberstis Mustjõe tänaval seisnud autolt varastati veljed koos rehvidega. Kahju on 5000 eurot.

4. detsembril teatati, et Mustamäel Ehitajate teel seisnud autolt varastati veljed koos rehvidega. Kahju on 2000 eurot.

4. detsembril teatati, et Kesklinnas Narva maanteel seisnud bussist varastati kohvreid. Kahju on 3700 eurot.

4. detsembril teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel seisnud autost varastati projektor ja muud tehnikat. Kahju on 3100 eurot.

5. detsembril teatati, et Nõmmel Rebase tänaval asuvast majast varastati sülearvuti. Kahju on 1500 eurot.

5. detsembril teatati, et Nõmmel Metsa tänaval asuvast majast varastati ehteid. Kahju on 1700 eurot.

5. detsembril teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel asuva maja korterist varastati sularaha ja dokumendid. Kahju on 2100 eurot.

5. detsembril teatati, et Haaberstis Pikaliiva tänaval asuva maja korterist varastati kaks sülearvutit ja tahvelarvuti. Kahju on 4900 eurot.

6. detsembril teatati, et Kristiines Kasvu tänaval seisnud autost varastati seljakott spordiriietega. Kahju on 2000 eurot.

6. detsembril teatati, et Haaberstist Sarra tänaval asuvast majast varastati ehteid ja sularaha. Kahju on 7600 eurot.

Harjumaa

Vargused

4. detsembril teatati, et Saue vallas Keila-Ääsmäe teel on varastatud teeviitu. Kahju on 800 eurot.

6. detsembril teatati, et Saku vallas Sarapuu tänaval asuvast majast varastati ehteid. Kahju on 2400 eurot.

Juhtumid piiril

4. detsembril väljastati piiril sisenemiskeeld Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärke ja tingimusi. Naine lahkus riigist lennureisiga Moskvasse.

6. detsembril väljastati piiril sisenemiskeeld Hiina Rahvavabariigi kodanikule, kel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mees ootab võimalust riigist lahkumiseks Tallinna lennujaamas.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Kelmused

Politseile laekus teade, et novembrikuu lõpus leidis üks Tõlliste valla mees internetiportaalist kuulutuse, milles pakuti võimalus vahetada arvuteid. Mees leppis kuulutuse postitajaga kokku arvutite vahetuses ning saatis talle sülearvuti Lenovo väärtusega 300 eurot. Temale lubatud lauaarvuti asemel oli aga saabunud pakis kommikarp. Kuulutuse postitajaga pole pärast seda enam õnnestunud kontakti saada. Kahju on 300 eurot.

Politseile laekus teade, et juulikuus soovis üks Palupera vallas elav mees internetiportaalis avaldatud kuulutuse peale osta kummivahetuspingi ning kandis müüjale ette kauba ning transpordi peale kuluva summa, kokku 315 eurot. Tänaseni ei ole ostja kaupa kätte saanud, samuti ei ole müüja tagastanud ka raha.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. detsembril teatati politseile, et Võru vallas Kirumpää külas lõi tundmatu mees 35-aastast meest ja põhjustas sellega talle füüsilist valu.

Juhtumid piiril

4. detsembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 40-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Kontrollimisel selgus, et mees oli viibinud seadusliku aluseta Schengeni territooriumil 90 päeva, millest ühe Eesti Vabariigis. Mehele määrati rahatrahv, talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ja kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

4. detsembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale veok DAF, mida juhtis 51-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid selle kindalaekast kiirusemõõteseadet avastav või selle tööd häirida võimaldav seade. Mehele koostati väärteoprotokoll, seade võeti ära ning ta lahkus koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni.

4. detsembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Volkswagen, mida juhtis 29-aastane mees. Kontrollimisel avastati juhipoolse ukse küljetaskus Eestis tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelv. Mehele koostati väärteoprotokoll, relv võeti ära ning ta suundus koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni.

6. detsembril pidasid Mustvee kordoni piirivalvurid Mustvee linnas kinni sõiduauto Nissani, millel puudus tehnoülevaatus. Sõidukit juhtinud mehele määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

4. detsembril teatati politseile, et Rakveres Rägavere teel murti sisse kaubikusse ja varastati tööriistakohver, akutrell, mobiiltelefon, varuvõtmed ja kütusekaart. Kahju on 970 eurot.

5. detsembril teatati politseile, et Vihula vallas Pajuveski külas tungiti sisse elumajja ja varastati gaasigrill ning tolmuimeja. Kahju on 300 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

5. detsembril teatati politseile, et Püssis Metsa tänaval tungiti kallale 24-aastasele mehele. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

5. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Toome puiesteel tungiti kallale 37-aastasele naisele. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

5. detsembril teatati politseile, et Narvas Võidu tänaval löödi 69-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 40-aastase mehe.

6. detsembril teatati politseile, et Jõhvis Kaare tänaval tungiti kallale 46-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 46-aastase mehe.

6. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Puru teel rünnati 23-aastast meest.

Vargused

4. detsembril teatati politseile, et Narva-Jõesuus Aia tänaval murti sisse sõiduautosse ja varastati tööriistu, sülearvuti ning muud vara. Kahju on 6200 eurot.

5. detsembril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel asuvast lõbustusasutusest varastati mobiiltelefon. Kahju on 800 eurot.

5. detsembril teatati politseile, et Jõhvis Narva maanteel lõhuti sõiduauto aknaklaas ja varastati puutetundlik makk. Kahju on 500 eurot.

5. detsembril teatati politseile, et Narvas Vahtra tänaval murti sisse sõidukisse ja varastati kaks ketaslõikurit, keevitusaparaat, perforaator ning torutangid. Kahju on 762 eurot.

5. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Estonia puiesteel tungiti sisse garaažiboksi ja varastati neli rehvi, trell ning muud vara. Kahju on 1505 eurot.

5. detsembril teatati politseile, et Kiviõlis Vabaduse tänaval murti sõiduautosse ja varastati voolugeneraator ning bensiinisaag. Kahju on 2000 eurot.

5. detsembril teatati politseile, et Sinimäel Roheline tänaval tungiti firmaruumi ja varastati Paintballi varustust ning termos. Kahju on 2265 eurot.

6. detsembril teatati politseile, et Jõhvis Kaasiku tänaval tungiti garaažiboksi ja varastati mitu komplekti rehve ning muud vara. Kahju on 1415 eurot.

6. detsembril teatati politseile, et Narvas Energia tänaval asuvast korterist varastati sülearvuti Asus. Kahju on 511 eurot.

6. detsembril teatati politseile, et Narva-Jõesuus Aia tänaval lõhuti auto aknaklaas ja varastati tööriistu. Kahju on 1655 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

5. detsembril kella 12.50 paiku lõi 46-aastane alkoholijoobes mees Haapsalus Tööstuse tänaval asuvas majas 24-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

5. detsembril kell 21.32 helistati häirekeskuse numbril ja teatati, et Pärnus Tammsaare tänaval asuvas parklas on sõiduautos pomm. Kontrollimisel midagi kahtlast ei tuvastatud ja politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 16-aastase noormehe.

Kehaline väärkohtlemine

4. detsembril kella 11 paiku löödi Pärnus Vana-Rääma tänaval asuvas lõbustusasutuses 79-aastast naist, põhjustades talle füüsilist valu. Võimalik lööja on politseile teada.

Röövimine

3. detsembril kella 17.10 paiku tõmmati jõudu kasutades Pärnus Mai tänaval 53-aastase naise käest ära käekott koos isiklike esemetega. Kahju on 425 eurot.

Vargus

Ajavahemikul 3.-5. detsember varastati Pärnus Vee tänaval korterelamu lukustatud trepikojast kaks jalgratast. Kahju on 350 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

4. detsembril kella 15 paiku löödi Raikküla vallas Purku külas Tõmmu tänaval asuvas korteris 52-aastats meest, põhjustades talle füüsilist valu. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 07.12.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.