Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna Botaanikaaed kutsub 13. detsembril sünnipäevale (2015-12-05 03:56:39)


Tallinna Botaanikaaed tähistab sel aastal viiekümne neljandat sünnipäeva ning kutsub kõiki taimesõpru üheskoos tähistama. Tegevust jagub pühapäevalnii väikestele kui suurtele. Giidi juhtimisel toimuvad tasuta ekskursioonid troopika ja subtroopika kasvuhoonetes, mikroskoopidega saab uurida põnevat taimemaailma ja osaleda piparkookide kaunistamise töötoas. Sissepääs külalistele on sel päeval poole soodsam.
„Kas on võimalik ühte päeva mahutada talvekrõbedad glasuurised piparkoogid ning ahvatlev troopika? On, kui tulete kolmandal advendil meile külla. Tallinna Botaanikaaed on saanud aastakese väärikamaks ning sel päeval ootame kõiki palmide alla jalutama. Lapsed saavad kätt harjutada piparkookide kaunistamisel“ räägib direktor Karmen Kähr. „Arvestades saabunud talve ja pimedust, on vaimu turgutamiseks botaanikaaia troopiline õhkkond täpselt see, mida kaasmaalane vajab,“ kutsub Kähr kõiki külla.

Pühapäeval kell 12.00–14.00 saab mikroskoopidega uurida põnevat taimemaailma, kaunistada piparkooke, lisaks toimuvad ekskursioonid troopika ja subtroopika kasvuhoonetes. Eestikeelsed ekskursioonid algavad kell 12.00, 13.30 ning venekeelsed ekskursioonid kell 12.00 ja 14.00. Tulge veetke perega tore sünnipäev botaanikaaia troopilises meeleolus!

Rohkem teavet Tallinna Botaanikaaia kodulehelt www.botaanikaaed.ee uudiste rubriigist.


Allikas: Tallinna Botaanikaaia pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.