Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-12-04 15:58:31)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 28 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 22 (eluruumidest 1 ja sõidukitest 3). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 3. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 4 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 7. Väärtegusid registreeriti 283.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

3. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Rohu tänaval asuva maja korteris tekitasid tüli käigus teineteisele kehavigastusi 45-aastane naine ja 63-aastane mees.

3. detsembril teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuva maja korteris tekitas 24-aastane mees kehavigastusi 25-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

3. detsembril teatati, et Pirital Suurekivi tänaval asuvalt ehitusobjektilt varastati tööriistu ja ehitusmaterjale. Kahju on 1900 eurot.

3. detsembril teatati, et Kesklinnas Liivamäe tänaval seisnud kaubikust varastati tööriistu. Kahju on 1300 eurot.

3. detsembril teatati, et Kesklinnas Raua tänaval seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 1700 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. detsembril teatati, et Rae vallas Vana-Vaida teel asuva maja korteris lõi 55-aastane mees 26-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 3. detsembril lõi 55-aastane mees Põlvas Pärna tänava eramus oma täisealist tütart põhjustades talle füüsilist valu.

Tartumaa

Vargus

2. detsembril teatati politseile, et Ülenurme vallas Õssu külas varastati eramaja eest aiaga piiratud territooriumilt valge sõiduauto Toyota. Sõiduki ja selle sees olnud esemete vargusega tekitatud kahju on 54 000 eurot.

Võrumaa

Vargus

2. detsembril avastati, et Sõmerpalu vallas Varese külas on sisse murtud ehitusjärgus eramusse ning varastatud kaks tõstust, dušisegisti ja valamu, pliidiraud, kaks radiaatorit, pakettaknaga rõduuks ja muid esemeid. Kahju on täpsustamisel.

Juhtumid piiril

3. detsembril märkasid Piusa kordoni piirivalvurid Võrumaal Misso vallas Saika külas kraavi sõitnud sõiduautot Mercedes-Benz, mille juures viibis 29-aastane joobes ja juhtimisõiguseta mees, kes tunnistas, et oli olnud sõiduki roolis. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning juhtumiga tegeleb edasi Võru politseijaoskond.

3. detsembril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale veok DAF, mida juhtis 44-aastane mees. Kontrollimisel avastasid piirivalvurid sõiduki armatuurlaua laekast Eestis tsiviilkäibes keelatud elektrisokirelva. Relv võeti mehelt ära ning ta sisenes koos sõidukiga Eestisse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

2. detsembril teatati politseile, et Vihula vallas Natturi külas varastati kasvuhoonest lõikepink, aluslaud, puurid, trellid ning muud vara. Kahju on täpsustamisel.

Ida-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

Ööl vastu 3. detsembrit varastati Paides Jõe tänaval lukustamata korterist teler Panasonic. Kahju on 250 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

3. detsembril kella 13 paiku lõi 52-aastane mees Haapsalus Mulla tänaval 42-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

2. detsembril kella 18.30 paiku rünnati Pärnus Pühavaimu tänaval asuva maja trepikojas 58-aastast meest ja põhjustati talle füüsilist valu. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Vargus

Ajavahemikul 1.-3. detsember varastati Pärnus Lepa tänavale pargitud rohelist värvi sõiduauto Lada 2106 reg.märgiga 426ASI. Kahju on 2000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.12.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.