Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-12-03 15:50:28)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raskete tervisekahjustuste tekitamine ning 32 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 26 (eluruumidest 3 ja sõidukitest 3). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi registreeriti 2. Inimvigastustega liiklusõnnetusi registreeriti 6 ja neis sai vigastada 9 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 7 ja narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 290.

Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld ning registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

2. detsembril teatati, et Kristiines Kannikese tänaval asuva maja korteris tekitas 31-aastane mees füüsilist valu 24-aastasele naisele.

2. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kaluri tänaval asuva maja korteris tekitas 44-aastane mees kehavigastusi 49-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargus

2. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kaera tänaval asuvast majast varastati tööriistu ja ehitusmaterjale. Kahju on 4800 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

2. detsembril teatati, et Viimsi vallas Koduranna teel asuvas majas tekitati kehavigastus 56-aastasele mehele. Politseile on võimalik lööja teada.

Vargus

2. detsembril teatati, et Paldiski linnas Rae tänaval asuva maja keldrist varastati jalgratas. Kahju on 400 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

2. detsembril teatati politseile, et Kasepää vallas Kasepää külas on laoruumilt varastatud tõstanduks. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Tartumaa

Vargus

2. detsembril laekus politseile teade, et Tartus Narva maanteel varastati maja hoovis seisnud hõbehall sõiduauto Audi. Kahju on 2510 eurot.

Juhtum piiril

2. detsembril saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto BMW, mida juhtis 38-aastane mees. Kontrollimisel selgus, et sõidukil puudub kehtiv tehnoülevaatus. Sõiduki juhile määrati rahatrahv ning ta suunati lähimasse tehnoülevaatuspunkti.

IDA PREFEKTUUR

Olulisi sündmusi ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

1. detsembril kella 8 ja 9 vahel varastati Sindis Kooli tänaval asuvast asutusest mobiiltelefon Samsung Galaxy. Kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 11. november kuni 1. detsember varastati Pärnus Karusselli tänaval asuvast korterist sularaha. Kahju on 1100 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 03.12.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.