Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2015-11-30 16:29:29)

27. kuni 29. novembrini registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 161 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist ja 78 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 54 (eluruumidest 8 ja sõidukitest 10). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 2. Registreeriti 8 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 13 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 107 ja narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 720. Möödunud nädala jooksul registreeriti 6 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piiril väljastati 9 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 3 inimest, registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

27. novembril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuva maja korteris tekitas 40-aastane mees kehavigastusi 32-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

28. novembril teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval tekitas 24-aastane mees kehavigastusi 21-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

28. novembril teatati, et Kesklinnas Kiriku platsil tekitati kehavigastusi 41-aastasele mehele.

29. novembril teatati, et Kesklinnas Viru väljakul asuvas majas tekitati kehavigastusi 53-aastasele mehele.

29. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Laevastiku tänaval asuva maja korteris lõi 28-aastane mees 26-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

29. novembril teatati, et Kesklinnas Narva maanteel lõi 25-aastane mees 28-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

29. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuva maja korteris tekitati kehavigastusi 53-aastasele naisele. Politseile on võimalik lööja teada.

Vargused

27. novembril teatati, et Kesklinnas Juurdeveo tänaval seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 3700 eurot.

27. novembril teatati, et Mustamäel Retke teel seisnud autost varastati tööriistu Dewalt. Kahju on 2900 eurot.

27. novembril teatati, et Kesklinnas F. R. Faehlmanni tänaval asuva maja korterist varastati sülearvuti, riideid ja ehteid. Kahju on 2700 eurot.

28. novembril teatati, et Kesklinnas Liivamäe tänaval seisnud autost varastati kaks kotti, milles olid riideid, ehteid ja muud isiklikud asjad. Kahju on 2900 eurot.

28. novembril teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval asuvast poest varastati käekotte, kingi ja riideid. Kahju on 3000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

27. novembril teatati, et Maardu linnas Veeru tänaval asuva maja korteris lõi 31-aastane mees 31-aastast naist.

28. novembril teatati, et Jõelähtme vallas Liukivi tänaval asuva maja korteris lõi 28-aastane mees 40-aastast naist.

29. novembril teatati, et Keila linnas Tuula teel asuva maja korteris tekitas 37-aastane mees füüsilist valu 38-aastasele naisele.

Vargused

27. novembril teatati, et Saue vallas Suurekivi teel seisnud autost varastati riideid, sülearvuti ja muud tehnikat. Kahju on 4000 eurot.

27. novembril teatati, et Viimsi vallas Rohuneeme teel asuvalt kinniselt territooriumilt on varastatud paadimootor. Kahju on 17 000 eurot.

Juhtum piiril

27. novembril toimus Tallinna Vanasadamas politseireid koos Maksu- ja Tolliameti ning Päästeametiga. Tuvastati 48 dokumendikohustuse rikkumist, kus inimesel polnud kaasas reisidokumenti või see oli ajaliselt kehtetu.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

28. novembril teatati, et Nõo vallas Tõravere alevikus murti sisse garaaži ja varastati mootorsaag Partner, kompressor, mutrivõtmete komplekt, tikksaag Makita, kütust ja muid esemeid. Kahju on 770 eurot.

27. novembril teatati, et Tartus F. R. Kreutzwaldi tänaval murti sisse sõiduautosse Volkswagen ning varastati autoraadio Pioneer, basskõlar kolm mälupulka ning muid autos olnud esemeid. Kahju on 375 eurot.

27- novembril teatati, et Nõo vallas Tõravere alevikus varastati vaba juurdepääsuga ehitusobjektilt klaasvilla, tuuletõkkeplaate, soojapuhur ja muid ehitusmaterjale. Kahju on 1800 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

28. novembril teatati, et Tähtvere vallas Rahinge külas ründas 40-aastane mees oma elukaaslast. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Juhtumid piiril

28. novembril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale piirikontrolli 44-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et tema viisa ei ole veel ajaliselt kehtiva hakanud. Naisele väljastati riiki sisenemise keeld ja suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

29. novembril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Mercedes-Benz, mida juhtis 50-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Kontrollimisel tuvastati, et veoki käigukasti andur on nõuetekohaselt plommimata. Veok koos juhiga suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

29. novembril kontrollisid Mehikoorma piirivalvurid Räpina vallas Võõpsu alevikus sõiduautot Audi, mida juhtis 47-aastane naine. Kontrollimisel selgus, et sõidukil puudub kehtiv liikluskindlustuse poliis. Naisele määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. novembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval tungiti kallale 44-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe.

Vargused

27. novembril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänaval varastati korterist hõbeehteid. Kahju on 1000 eurot. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

27. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Maleva tänaval murti sisse keldrisse ja varastati isiklikku vara. Kahju on täpsustamisel.

27. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Maleva tänaval murti sisse keldrisse ja varastati valamu ning jalgratas. Kahju on 70 eurot.

27. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Endla tänaval tungiti garaažiboksi ja varastati autorehvid, kaks paadimootorit, kummipaat ning muud vara. Kahju on 2620 eurot.

28. novembril teatati politseile, et Narvas Tamme tänaval tungiti majja ja varastati mootorsaag, käsipump ning jalgratas. Kahju on 735 eurot.

28. novembril teatati politseile, et Narva-Jõesuus Kudruküla tänaval lõhuti auto aknaklaas ja varastati kolm kohvrit suveniiridega. Kahju on 500 eurot.

29. novembril teatati politseile, et Sillamäel Ranna tänaval lõhuti garaažiboksi sein ja varastati elektritrell, töölaud, perforaator, ketaslõikur ning muud vara. Kahju on 1328 eurot.

29. novembril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänaval murti sisse korterisse ja varastati sülearvuti, tahvelarvuti ning kuldehted. Kahju on 1600 eurot.

29. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ehitajate teel tungiti majja ja varastati tööriistu. Kahju on 1055 eurot.

29. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Tuuslari tänaval lõhuti auto aknaklaas ja varastati automakk ning kõlarid. Kahju on 313 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. novembril kella 6 paiku lõi 28-aastane mees Kärdlas Põllu tänaval asuvas eramus 40-aastast naist, põhjustades talle füüsilist valu. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

28. novembril kella 20.50 paiku lõi 41-aastane mees Kärdlas Sireli tänaval asuvas korteris 64-aastast naist, põhjustades talle füüsilist valu. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Läänemaa

Kehalised väärkohtlemised

28. novembril kella 5 paiku löödi Haapsalus Tallinna maanteel 25-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu.

28. novembril südaöö paiku löödi Haapsalus Posti tänaval asuvas lõbustusasutuses 31-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

29. novembril kella 4.35 paiku löödi Haapsalus Posti tänaval asuvas lõbustusasutuses 33-aastast meest.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. novembril kella 21.45 paiku tõugati Pärnus Riia maanteel asuva maja trepikojas 63-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Vargused

Ajavahemikul 20.-25. november varastati Pärnus Savi tänaval asutuse avatud juurdepääsuga territooriumile pargitud veoautolt kaks akut. Kahju on 300 eurot.

28. novembril kella 16.30 paiku varastati Pärnus Suur-Jõe tänaval koridorist jalgratas Scott. Kahju on 500 eurot.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

27. novembril kella 21.30 paiku löödi Kehtna vallas Kehtna alevikus Staadioni tänaval asuvas korteris 53-aastast meest. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

28. novembril kella 16.45 paiku lõi 48-aastane mees Kehtna vallas Linnaaluste külas asuvas talus 61-aastast naist, põhjustades talle füüsilist valu. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

29. novembril kella 1 paiku löödi Vigala vallas Kivi-Vigala külas 29-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 30.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.