Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartus tehakse Emajõe kallasrada paremini läbitavaks (2015-11-30 11:02:57)

Tartus on kavas paigaldada Sõpruse silla ja Ihaste silla vahelisele kallasrajale veel kolm purret, mis muudavad Emajõe kalda kahe silla vahel mugavamini läbitavaks.

Lisaks sel suvel pandud kahele purdele lisandub veel kaks lühemat (6 ja 8 m) ning üks 65 meetri pikkune purre. "Nii tekib Emajõe vasakkaldal hea läbitavusega kallasrada, mis on mõlemast otsast teedevõrgustikuga ühendatud - ühelt poolt Sõpruse silla juurdepääsuteedega ja teiselt poolt Ihaste sillaga. Järgnevad tööd jõeäärse kallasraja paremaks kasutuselevõtuks tahame ette võtta vastaskaldal ja luua paremad kergliiklusvõimalused Võidu sillast kuni Karlova sadamani, " ütles abilinnapea Valvo Semilarski.

Kolme täiendava purde rajamisega saab Tartu linn juurde umbes neli kilomeetrit läbitavat kallasrada, millega luuakse harrastuskalameestele paremad tingimused kalastamiseks ja matka- ning loodusehuvilistele vaba aja veetmiseks.

Purrete paigaldamine läheb maksma 32 350 eurot, tööd teeb Top Marine OÜ ning need saavad paika hiljemalt tulevaks kevadeks. Projekt viiakse ellu SA Keskkonnainvesteeringute Keskus rahalisel toel.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 30.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.