Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-11-26 16:47:01)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 47 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 32 (eluruumidest 4 ja sõidukitest 3). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 1. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 2 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 7. Väärtegusid registreeriti 231. Piiril väljastati 5 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 1 inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

25. novembril teatati, et Lasnamäel Kivimurru tänaval asuva maja korteris lõi 58-aastane mees 46-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

25. novembril teatati, et Nõmmel Olevi tänaval seisnud autolt varastati esituled. Kahju on 2000 eurot.

25. novembril teatati, et Kesklinnas Lastekodu tänaval asuva maja korterist varastati ehteid. Kahju on 2000 eurot.

25. novembril teatati, et Kesklinnas F. J. Wiedemanni tänaval seisnud autolt varastati esituled. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Vargus

25. novembril teatati, et Jõelähtme vallas Parasmäe külas asuva ehitusjärgus maja küljest on varastatud ehitusmaterjale. Kahju on 6000 eurot.

Juhtumid piiril

25. novembril väljastati piiril sisenemiskeeld Ukraina kodanikule, kes esitas viisa taotlemisel valeandmeid. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ja ta ootab Tallinna lennujaamas võimalust riigist lahkumiseks.

25. novembril väljastati piiril sisenemiskeeld Ukraina kodanikule, kel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Naise viisa tunnistati kehtetuks ja ta ootab Tallinna lennujaamas võimalust riigist lahkumiseks.

25. novembril väljastati piiril sisenemiskeeld kahele Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kelle selgitused reisi eesmärgi ja viibimisaja kohta polnud usaldusväärsed. Naised ootavad Tallinna lennujaamas võimalust riigist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

25. novembril teatati, et Tartus Uuel tänaval varastati maja ette pargitud sõiduauto Chrysler. Kahju on 10 000 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

25. novembril teatati politseile, et Rakveres Ringtee tänaval asuvast kauplusest varastati tööriistakohver. Kahju on 375 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

25. novembril teatati politseile, et Narvas Tara tänaval lõhuti aiamaja aknaklaas ja varastati paadimootor. Kahju on 1000 eurot.

25. novembril teatati politseile, et Sillamäel Kesk tänaval tungiti korterisse ja varastati neli sülearvutit, muusikakeskus, kuldehteid ja muud vara. Kahju on 1535 eurot. Politsei pidas kahtlustatavatena kinni 36-aastase ja 39-aastase mehe.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

Ajavahemikul 20.-25. november murti Paide vallas Mäeküla külas lahti konteiner ning varastati sealt kaheksa gaasiballooni. Kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 26.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.