Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2015-11-23 16:19:31)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 179 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ning 91 varavastast kuritegu, millest röövimisi oli 2 ja vargusi 74 (eluruumidest 9 ja sõidukitest 12). Registreeriti 13 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 3 ja sai vigastada 11 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 53, narkojoobes sõidukijuhte 8. Väärtegusid registreeriti 489. Möödunud nädala jooksul registreeriti euro võltsimisega seotud kuritegusid 7.

Piiril väljastati 9 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 1 inimene. Registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (mille käigus peeti kinni 1 inimene) ja 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

20. novembril teatati, et Lasnamäel Hooldekodu teel asuva maja korteris tekitati kehavigastusi 52-aastasele mehele. Võimalikud vägivallatsejad on politseile teada.

20. novembril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuva maja korteris lõi 25-aastane naine 61-aastast naist.

21. novembril teatati, et Nõmmel Nelgi tänaval asuva maja korteris löödi 31-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

21. novembril teatati, et Pirital Lilleherne teel asuva maja juures tekitasid kaks 45-aastast meest kehavigastusi 35-aastasele mehele.

22. novembril teatati, et Kesklinnas Müürivahe tänaval peksid 26-aastane mees ja 34-aastane naine 27-aastast meest. Kahtlustatavad peeti kinni.

Vargused

20. novembril teatati, et Lasnamäel Peterburi teel seisnud autost varastati tehnikat. Kahju on 1800 eurot.

20. novembril teatati, et Kristiines Nõmme teel asuva maja korterist varastati sülearvuti, tahvelarvuti, fotoaparaat ja käekell. Kahju on 2000 eurot.

20. novembril teatati, et Pirital Öölase tänaval asuvast ehitusjärgus majast varastati muruniitja ja külmkapp. Kahju on 1400 eurot.

21. novembril teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval seisnud autost varastati spordivarustust, riideid ja tehnikat. Kahju on 13 000 eurot.

21. novembril teatati, et Haaberstis Paldiski maanteel seisnud kaubikust varastati mobiiltelefon, videoregistraator ja isiklikke asju. Kahju on 1500 eurot.

22. novembril teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel seisnud autolt varastati kaks esituld. Kahju on 1200 eurot.

22. novembril teatati, et Mustamäel Mustamäe teel seisnud kaubikust varastati tööriistu Dewalt. Kahju on 5000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

21. novembril teatati, et Maardu linnas Kallasmaa tänaval asuva maja korteris tekitas 42-aastane mees kehavigastuse 32-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

22. novembril teatati, et Padise vallas Pae külas tekitati kehavigastusi 28-aastasele mehele.

Vargused

22. novembril teatati, et Maardu linnas Päevalille teel asuvast majast varastati muruniiduk ja neli suverehvi. Kahju on 1700 eurot.

22. novembril teatati, et Harkujärve külas Karjääri teel seisnud autolt varastati kaitseraud koos tuledega. Kahju on 900 eurot.

Juhtumid piiril

20. novembril väljastati piiril sisenemiskeeld Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kelle reisi eesmärk ei vastanud viisa taotlemisel esitatule. Naine lahkus lennureisiga Moskvasse.

20. novembril väljastati piiril sisenemiskeeld Ukraina kodanikule, kelle reisi eesmärk ei vastanud viisa taotlemisel esitatule. Naise viisa tunnistati kehtetuks ja ta ootab võimalust riigist lahkumiseks Tallinna Lennujaama transiitalal.

21. novembril leiti Tallinna Vanasadamas viibinud Soome Vabariigi kodaniku juurest kaks tsiviilkäibes keelatud külmrelva. Teleskoopnui ja kasteet võeti mehelt ära ja alustati väärteomenetlust.

21. novembril leiti Tallinna Vanasadamas viibinud Soome Vabariigi kodaniku juurest tsiviilkäibes keelatud külmrelv. Teleskoopnui võeti mehelt ära ja alustati väärteomenetlust.

22. novembril väljastati piiril sisenemiskeeld Egiptuse Araabia Vabariigi kodanikule, kel puudusid dokumendid, mis õigustaks reisi eesmärki ja tingimusi. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ja ta ootab Tallinna lennujaama non-Schengeni alal võimalust tagasilennuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

18. novembril avastati, et Värska vallas Nedsaja külas on sisse murtud elumajja ja varastatud saag Makita, linnuvaatlustoru Nikon koos statiiviga, kaks fotokaamerat Canon ja muid esemeid. Kahju on 2280 eurot.

Tartumaa

Vargused

22. novembril avastati, et Tartus J. Hurda tänaval on sisse murtud korterisse ja varastatud kuldehteid. Täpne varastatud esemete nimekiri ja kahju on täpsustamisel.

Politseile laekus teade, et nädala jooksul on Tartus Kooli tänaval sisse murtud keldrisse ja varastatud reisikohver, nahksaapad ja riideid. Vargusega tekitatud esialgne kahju on 280 eurot.

21. novembril teatati, et öö jooksul on Meeksi vallas Meeksi külas talumaja territooriumil seisnud metsaveokärult varastatud jagajad, pöördepead ja palkide toed. Kahju on umbes 10000 eurot.

Viljandimaa

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes

21. novembril ähvardas Halliste vallas 39-aastane mees politseinikke noa ja kirvega. Mees suulistele hoiatustele ei reageerinud ning politsei kasutass mehe ohjeldamiseks nii hoiatuslaske kui ka suunatud laske, millest üks tabas teda õlavarde. Mees peeti kinni, talle osutati arstiabi ning toimetati psühhiaatriahaiglasse jälgimisele.

Vargus

Politseile laekus teade, et 18. novembril varastati Võrus Kooli tänava kaubanduskeskusest kaasaskantav kõlar Sony ja monitor-arvuti Dell. Kahju on 1245 eurot.

Juhtumid piiril

21. novembril avastasid Varnja piirivalvurid Peipsi järvest ebaseaduslikult püügile asetatud nakkevõrgu, mis toimetati kuni Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Varnja teenistusse.

21. novembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 49-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta on viibinud Schengeni territooriumil ilma seadusliku aluseta 25 kalendripäeva ning neist ühe Eestis. Naisele määrati rahatrahv, talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ja kohaldati sissesõidukeeld kolmeks kuuks.

21. novembril pidasid Piusa kordoni piirivalvurid Võrumaal Meremäe vallas kontrolliks kinni sõiduauto Chrysleri ning tuvastasid, et seda juhtinud 22-aastane mees oli joobes. Juhtumiga tegeleb edasi Võru politseijaoskond.

22. novembril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Peugeot, mida juhtis 35-aastane mees. Piirivalvurid leidsid sõidukist kiirusemõõteseadet avastava või selle tööd häirida võimaldava seadme. Mehe suhtes alustati väärteomenetlus ning seade võeti hoiule.

22. novembril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok DAF, mida juhtis 37-aastane mees. Kontrollimisel avastasid piirivalvurid veoki haagisel ohtliku tehnilise rikke ning veok suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

21. novembril teatati politseile, et Rakveres Tööstuse tänaval tungiti akna kaudu sisse eramajja ja varastati boiler, dušikomplekt koos segistiga ja muud vara. Kahju on 250 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

20. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval rünnati trepikojas 35-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 39-aastase mehe.

20. novembril teatati politseile, et Jõhvis Vahe tänaval rünnati 27-aastast naist.

21. novembril teatati politseile, et Sinimäel Uuel tänaval löödi 51-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 39-aastase mehe.

22. novembril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel tungiti kallale 43-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 45-aastase mehe.

Vargused

20. novembril teatati politseile, et Narvas Gerassimovi tänaval parkinud autost varastati navigatsiooniseade TomTom, fotoaparaat Canon, sülearvuti Lenovo ja arvutikott. Kahju on 1280 eurot.

20. novembril teatati politseile, et Sillamäel Ranna tänaval siseneti akna kaudu korterisse ja varastati sularaha, kuldsõrmus ja muid ehteid. Kahju on 500 eurot.

21. novembril teatati politseile, et Narvas Daumani tänaval lõhuti mikrobussi klaas ja varastati isiklikku vara. Kahju on 390 eurot.

21. novembril teatati politseile, et Narvas Hariduse tänaval asuvasse hoonesse tungiti akna lõhkumise teel sisse ja varastati sülearvuti. Kahju on 700 eurot.

21. novembril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas kaupluses varastati 32-aastasele naisele kuuluv rahakott, milles oli sularaha 495 eurot ja juhiload.

21. novembril teatati politseile, et Narvas Aasa tänaval lõhuti auto aknaklaas ja varastati käekott koos dokumentidega. Kahju on 230 eurot.

22. novembril teatati politseile, et Narvas Puškini tänaval lõhuti auto aknaklaas ja varastati tahvelarvuti ning riided. Kahju on 750 eurot.

22. novembril teatati politseile, et Narvas Rahu tänaval murti sisse garaažiboksi ja varastati neli rehvi, mootorsaag ja muud vara. Kahju on 600 eurot.

22. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Endla tänaval murti sisse garaažiboksi ja varastati paadimootor. Kahju on 1600 eurot.

22. novembril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel asuvas kauplusest varastati kaks rahakotti sularaha ja dokumentidega. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 30-aastase mehe.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

22. novembril kella 15 paiku tõugati Noarootsi vallas majas omavahelise tüli käigus 65-aastast naist.

Looma julm kohtlemine

21. novembril kella 11 paiku tulistas omanik Lääne-Nigula vallas talu territooriumil oma koera. Koer hukkus ja sündmuses kahtlustatavana peeti kinni 84-aastane mees.

Pärnumaa

Vargused

21. novembril avastati, et Tori vallas Rätsepa külas on tungitud taludesse, kust on varastatud erinevaid esemeid. Kahju on kokku 1700 eurot.

22. novembril avastati, et Paikuse vallas Silla külas on tungitud ehitusjärgus olevasse hoonesse, kust on varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on 430 eurot.

22. novembril kella 2 paiku avastati, et Pärnus Rüütli tänaval asuvas meelelahutusasutuses on garderoobist varastatud mobiiltelefon Samsung ja rahakott. Kahju on 400 eurot.

Ööl vastu 22. novembrit varastati Häädemeeste vallas Rannametsa külas talust ATV ning ehitus- ja aiatööriistu. Kahju on kokku 6790 eurot.

Raplamaa

Omavoliline sissetung

20. novembril avastati, et Kehtna vallas Kalbu külas talusse. Varastatud esemed ja tekitatud kahju on täpsustamisel.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

20. novembril kella 4 paiku tekitati Orissaare vallas korteris 30-aastasele naisele valu.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 23.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.