Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 48. nädala eelinfo (2015-11-23 04:06:10)

Esmaspäev, 23. november

· Maaeluminister Urmas Kruuse on 23. ja 24. novembril visiidil Põlva-, Võru- ja Valgamaal.

Teisipäev, 24. november

· Maaeluminister Urmas Kruuse on 23. ja 24. novembril visiidil Põlva-, Võru- ja Valgamaal.

· Minister Kruuse osaleb Noorte Põllumeeste Klubi vestlusõhtul Tartus.

Kolmapäev, 25. november

· Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai kohtub Euroopa Seemneliidu tehnilise direktori Bert Schöltega, kellega arutatakse riikide kogemustest omatarbeks toodetud seemnetega.

· Maaeluministeeriumis toimub seminar "Lambakasvatuse arengusuunad", kus osalevad Eesti Lambakasvatajate Selts ja Eesti Tõulammaste Aretusühing.

· Taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu osaleb ministeeriumi, Põllumajandusameti ja MTÜ Organic Estonia ühisel arutelul ideest kanda Eesti metsad korjealadena mahepõllumajanduse registrisse.

Neljapäev, 26. november

· Minister Kruuse osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu osaleb ministeeriumi, Eesti Aiandusliidu, Põllumajandusuuringute Keskuse ja Põllumajandusameti ühisel arutelul haigustevaba paljundusmaterjali tootmise teemal.

Reede, 27. november

· Tallinnas toimub rahvusvaheline kalanduskonverents "Kalandussektori elujõulisus toetustega ja ilma", mis keskendub kalandussektori võimalustele vähenevate toetuste tingimustes pärast 2020. aastat. Konverentsil esinevad Euroopa Liidu Merendus-ja Kalandus peadirektoraadi, Maailmapanga, OECD, Poliitikauuringute Keskuse PRAXIS, Maaelu Edendamise Sihtasutuse ja Maaeluministeeriumi eksperdid, konverentsi avab maaeluminister Urmas Kruuse. Päevakava ja registreerimisvorm: http://www.agri.ee/et/v-rahvusvaheline-kalanduskonverents-kalandussektori-elujoulisus-toetustega-ja-ilma

· Minister Kruuse on visiidil Virumaal, kus kohtub Lääne- ja Ida-Virumaa põllumajandustootjatega ning külastab kaht ettevõtet.

· Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai teeb Pärnus toimuval Eesti Seemneliidu seminaril ülevaate seemnesektoris toimunud ja planeeritavatest muudatustest.


Allikas: Maaeluministeeriumi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.