Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 48. nädala eelinfo (2015-11-23 04:02:38)

Teisipäev, 24. november

- Teisipäeval toimub Riigikogu Keskkonnakomisjonis Taastuvenergia Koja poolt korraldatud üritus "Kliimamuutused - kelle probleem, kelle võimalus?". Seminari avab keskkonnaminister Marko Pomerants.

- Algusega kell 15 toimub Kõnnumaa maastikukaitseala kaitse-eeskirja avalik arutelu Rapla riigimaja 2. korruse saalis (Tallinna mnt 14, Rapla). Koosolekule on oodatud kohaliku omavalitsuse esindajad, kohalikud elanikud, maaomanikud ja teised teemast huvitatud isikud.

- Teisipäevast neljapäevani korraldab Keskkonnaamet 6. ja 7. klassi õpilastele jäätmetekke vähendamise viktoriinid, mis toimuvad kõigis Eesti maakonnakeskustes.
Viktoriinide toimumiskohad ja -ajad on leitavad Keskkonnaameti kodulehelt http://www.keskkonnaamet.ee/teenused/keskkonnaharidus-2/konkursid-2/2015-3/.

Kolmapäev, 25. november

- Algusega kell 10 toimub hotell Euroopa konverentsikeskuses (Paadi 5, Tallinn) seminar kalapääsude rajamisega seotud väljakutsetest ja võimalikest lahendustest. Üritusele on oodatud nii paisuomanikud kui ka kohalike omavalitsuste esindajad, kelle territooriumil paisud asuvad. Seminari korraldavad SA Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) ja Keskkonnaamet. Osalemiseks on vaja eelnevalt registreeruda siin (https://kikbox.kik.ee/Lime/index.php/survey/index/sid/688341
/newtest/Y/lang/et
).
Lisainfo: KIKi koduleht (http://www.kik.ee/et/seminar-kalapaasude-rajamisega-seotud-valjakutsed-ja-lahendused) või KIKi kommunikatsioonijuht Elina Kink, elina.kink@kik.ee, 627 4330.

- Algusega kell 11 tutvustab Keskkonnaministeeriumi jäätmeosakonna juhataja Peeter Eek ajakirjanikele äsja valminud Eesti elanike kilekottide tarbimise uuringu tulemusi. Uuringust selgub muu hulgas see, kui palju Eesti elanikud kilekotte tarbivad ning analüüsitakse erinevate tarbimise vähendamise viiside mõju.


- Keskkonnaminister Marko Pomerants avab Nordea Kontserdimajas toimuva puitarhitektuuri konverentsi.
Konverentsi kohta leiab lisainfot aadressilt http://www.puidukonverents.ee/.

- Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis toimub rahvusvahelise kiirgusohutuse auditi avakoosolek. Auditit tutvustab Rahvusvahelise Aatomienergia Agentuuri ekspert.

Neljapäev, 26. november

- Neljapäeval ja reedel külastab Eestit Küprose põllumajanduse, maaelu ja keskkonnaminister. Visiidi peamine eesmärk on tutvuda sellega, kuidas on Eestis rakendatud pandipakendisüsteem, kuid arutatakse ka Natura ning kliimaga seotud teemasid.

- Algusega kell 18 räägib Öökulli akadeemias sõraliste asjatundja Jüri Tõnisson metssea, kui liigi leviku ja arvukuse muutustest Eestis, seirest, loomuse eripärast ja keskkonnamõjust, suhetest inimestega, sh jahist ja kahjust, seakatkust ja metssea lähitulevikust.

Reede, 27. november

- Keskkonnaminister Marko Pomerants kohtub Euroopa Komisjoni energialiidu voliniku Maroš Šefčovičiga.

- Algusega kell 13 toimub Eesti Loodusmuuseumis SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) energiasäästuteemalise koolikonkursi lõpuüritus, kus selguvad konkursi võitjad.

Pühapäev, 29. november

- Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb riigivanema Otto Strandmani sünniaastapäeva üritusel.
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi teade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.