Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-11-19 18:54:18)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine, 29 varavastast kuritegu, millest röövimisi oli 1 ja vargusi 18 (eluruumidest 3 ja sõidukitest 1). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 1. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 8, narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 456. Riigipiiri ebaseaduslikke ületamisi registreeriti 1, nagu ka salakaubavedamise juhtumeid ning piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

18. novembril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas majas lõi 27-aastane mees 26-aastast naist.

18. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Pelguranna tänaval asuva maja korteris lõi 42-aastane mees 76-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

18. novembril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuva maja korteris löödi 19-aastast naist. Politseile on võimalik lööja teada.

Vargused

18. novembril teatati, et Kesklinnas Vabaduse väljakul asuva reklaamposti seest varastati kleit ja mannekeen. Kahju on 3200 eurot.

18. novembril teatati, et Kesklinnas Viru tänaval varastati sülearvutikott, milles oli arvuti, sularaha ja kolm mobiiltelefoni. Kahju on 3000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. novembril teatati, et Kuusalu vallas Hara külas tekitas 55-aastane mees kehavigastusi 59-aastasele mehele.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

18. novembril avastati, et Luunja vallas Veibri külas murti sisse ehitussoojakusse ja eramu kõrvalhoonesse ning varastati järkamissaag Makita ja kaks videokaamerat. Kahju on täpsustamisel.

Politseile teatati, et ööl vastu 14. novembrit varastati Tartus Vallikraavi tänava meelelahutusasutusest 18-aastasele neiule kuuluv mobiiltelefon iPhone ning selle ümbriskaante vahel olnud dokumendid. Kahju on 595 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 14. novembril ründas 26-aastane naine kahte 21-aastast naist põhjustades neile füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Ühe kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Juhtumid piiril

18. novembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Volvo, mida juhtis 65-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid selle uksetaskust Eestis tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelva. Mehe suhtes alustati väärteomenetlus ning relv võeti hoiule. Pärast menetlustoiminguid lahkus isik koos sõidukiga Vene Föderatsiooni.

18. novembril tabasid Mehikoorma piirivalvurid Lämmijärvel kinni 68-aastase mehe, kes oli sinna eelmise päeval ebaseaduslikult asetanud nakkevõrgud ja tuli neid nüüd välja võtma. Mees toimetati Mehikoorma teenistusse ja juhtumiga tegeleb edasi Keskkonnainspektsioon.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargused

18. novembril teatati politseile, et Jõhvis Niidu tänaval lõhuti keldriboksi lukk ja varastati 4 naastrehvi ja üks suverehv. Kahju on 916 eurot.

18. novembril teatati politseile, et Kauksi külas Kivi teel murti sisse suvilasse ja varastati sülearvuti, kaks jopet, kaks paari kummikuid, alkoholi ning lõhuti muud vara. Kahju on 1200 eurot.

Omastamine

18. novembril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvast asutusest omastati 25-aastasele naisele kuuluv mobiiltelefon. Kahju on 515 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehalised väärkohtlemised

14. novembril kella 1 paiku löödi Käina alevikus Mäe tänaval 17-aastast neidu, põhjustades talle füüsilist valu. Võimalik lööja on politseile teada.

14. novembril kella 1.30 paiku löödi Käina alevikus Mäe tänaval 18-aastast neidu, põhjustades talle füüsilist valu. Võimalik lööja on politseile teada.

17. novembril kella 15.30 paiku löödi Kärdlas Rootsi tänaval 14-aastast noormeest, põhjustades talle füüsilist valu. Võimalikud lööjad on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 19.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.