Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-11-18 18:47:19)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 93 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist ja 34 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 18 (eluruumidest 3 ja sõidukitest 2). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 1. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 9. Väärtegusid registreeriti 335. Eestist saadeti välja 4 inimest, registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

17. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval asuvas majas löödi 59-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

17. novembril teatati, et Lasnamäel Valge tänaval löödi 31-aastast meest.

17. novembril teatati, et Lasnamäel Lasnamäe tänaval asuva maja korteris lõi 49-aastane mees 70-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

17. novembril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuva maja korteris lõi 31-aastane mees 29-aastast naist.

Vargus

17. novembril teatati, et Kristiines Kuldnoka tänaval asuva maja korterist varastati sülearvuti ja sularaha. Kahju on 1400 eurot.

Harjumaa

Vargus

17. novembril teatati, et Anija vallas Voose külas asuvast majast varastati tööriistu. Kahju on 1500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Arvutikelmus

Politseile laekus teade, et 15. novembri varahommikul võeti Jõgeval Põik tänava sularahaautomaadist kolmel korral 26-aastase mehe pangakontolt tema teadmata sularaha. Kahju on kokku 312 eurot.

Põlvamaa

Arvutikelmus

16. novembril teatati politseile, et Räpinas Kooli tänava sularahaautomaadist võttis 17-aastane poiss mitmel korral oma vanaema pangakontolt viimase nõusolekuta sularaha. Samuti kasutas noormees pangakaarti kaupluses ostude eest tasumiseks. Kahju on kokku 301 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. novembril teatati, et Ülenurme vallas Räni aleviku eramus ründas 40-aastane mees oma endist abikaasat. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Politseile laekus teade, et Rõngu vallas Tammiste külas ründas konflikti käigus 39-aastast naist tema naaber. Kannatanu vigastused fikseeriti perearstikeskuses.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Sinivoore tänaval tekkinud peretüli käigus tungiti kallale 34-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe.

Vargused

17. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ritsika tänaval lõhuti garaažiboksi sein ja varastati autorehvid. Kahju on 800 eurot.

17. novembril teatati politseile, et Jõhvis Puru teel varastati keldris asuvast lapsevankri taskust rahakott, milles oli 500 eurot sularaha, pangakaardid ja dokumendid.

17. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Niidu tänaval lõhuti garaažiboksi sein ja varastati mitu paari valuvelgi, rehve, remondivõtmete komplekt, sööginõude komplekt ja muud vara. Kahju on 3000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Omavoliline sissetung

Ajavahemikul 14.-15. november murti sisse Türi vallas Särevere alevikus Mäe tänaval asuvasse korterisse ja tubades aeti asju segamini ning lõhuti seinakontakt ja laelamp. Kahju on selgitamisel.

Läänemaa

Kehalised väärkohtlemised

17. novembril kella 10 ja 11 vahel löödi Kullamaa vallas Üdruma külas asuvas korteris 71-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

18. novembril pärast kella 1 löödi Ridala vallas Uuemõisa alevikus 16-aastast noormeest.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

12. novembril kella 2 paiku löödi Pärnus Hommiku tänaval 22-aastast naist, põhjustades talle füüsilist valu. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Kehaline väärkohtlemine

15. novembril kella 4 paiku löödi Pärnus Suur-Kuke tänaval 25-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

17. novembril kella 11.15 paiku tõugati Raplas Viljandi maanteel 57-aastast meest, mille tulemusel mees kukkus ja sai vigastada. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Omastamine

17. novembril omastati Märjamaa vallas Orgita külas tualettruumi unustatud käekott koos selles olnud esemetega. Kahju on 930 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 18.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.