Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-11-17 17:41:35)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 7 avaliku korra rasket rikkumist ning 37 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 29 (eluruumidest 4 ja sõidukitest 1). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 2. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus 1. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 10 ja narkojoobes sõidukijuhte 4. Väärtegusid registreeriti 327. Piiril väljastati 2 sisenemiskeeldu, registreeriti 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine ja 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

16. novembril teatati, et Mustamäel Ehitajate teel asuva maja korteris tekitati peretüli käigus kehavigastusi 29-aastasele naisele.

Vargused

16. novembril teatati, et Kesklinnas Rävala puiesteel asuvast majast varastati sülearvuti ja sularaha. Kahju on 1400 eurot.

16. novembril teatati, et Kesklinnas Roosikrantsi tänaval asuvast poest varastati käekellasid. Kahju on 10 000 eurot.

16. novembril teatati, et Kesklinnas Rotermanni tänaval asuvalt ehitusobjektilt varastati tööriistu. Kahju on 7000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. novembril teatati, et Raasiku vallas asuvas majas lõi 26-aastane mees 46-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargus

16. novembril teatati, et Rae vallas Aruheina teel asuvast majast varastati ehitusmaterjale. Kahju on 3000 eurot.

Juhtum piiril

16. novembril väljastati piiril sisenemiskeeld Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaks reisi eesmärki ja tingimusi. Naise viisat kehtetuks ei tunnistatud ja ta ootab Tallinna lennujaamas võimalust tagasisõiduks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

14. novembril teatati politseile, et Värska vallas Nedsaja külas varastati ehitusobjektilt akutrelli komplekt Makita. Kahju on 500 eurot.

Tartumaa

Vargus

16. novembril teatati politseile, et Elvas Valga maanteel varastati maja hoovist sõiduauto BMW. Kahju on 60000 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

15. novembril teatati, et Raatuse tänava meelelahutusasutuse juures tekkis kahe mehe vahel tüli, mis päädis kaklusega. Kiirabi osutas mõlemale mehele esmaabi.

Viljandimaa

Vargus

16. novembril avastati, et Viljandi vallas Vana-Võidu külas tungiti garaaži ja varastati tööriistu ning muid esemeid. Kahju on 9830 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. novembril laekus politseile teade, et Võrus Jüri tänaval ründas 23-aastane mees 21-aastast meest. Kannatanu toimetati kontrolliks haiglasse. Politsei toimetas ründaja esialgu kainenema.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. novembril teatati politseile, et Rakveres Laada tänaval löödi 26-aastast meest.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

16. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Maleva tänaval tungiti kallale 24-aastasele naisele. Politseile on teo toimepanija teada.

16. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Mõisa teel tungiti kallale 21-aastasele naisele. Politseile on võimalik toe toimepanija teada.

Vargus

16. novembril teatati politseile, et Jõhvi külas Kaasiku tänaval asuva firma territooriumilt varastati umbes 200 kilogrammi metalli ja 25 liitrit diiselkütust. Kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Omavoliline sissetung

Ööl vastu 15. novembrit siseneti veranda lukustamata ukse kaudu Käina vallas Käina alevikus Papli tänaval asuvasse eramusse, majas avati uksi ja võeti kaasa seespool ukse ees olnud võtmekimp.

Järvamaa

Vargused

Ajavahemikul 13.-15. november varastati Paide vallas Kiirevälja külas maja juurest laud ja neli tooli ning lukustamata kõrvalhoonest viis pakki ehitusplaate ja viis kotti ehitusvilla. Kahju on 270 eurot.

Ajavahemikul 11.-13. november murti Roosna-Alliku vallas Oeti külas sisse puukuuri ning varastati kollast värvi ATV (registreerimismärgiga 55KJ) ja muruniiduk. Kahju on 5190 eurot.

Läänemaa

Avaliku korra raske rikkumine

15. novembril kella 4 ja 5 vahel tekitati Haapsalus Tallinna maanteel asuvas lõbustusasutuses füüsilist valu 24-aastasele mehele.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 17.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.