Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2015-11-16 18:28:38)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 153 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist ja 56 varavastast kuritegu, millest röövimisi oli 4, vargusi 44 ning sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi 2. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 9 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 56, narkojoobes juhte 6. Väärtegusid registreeriti 542. Möödunud nädala jooksul registreeriti 1 euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati 2 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 1 inimene, riigipiiri ebaseaduslikke ületamisi oli 1, salakaubavedamise juhtumeid 3 ja piirirežiimi rikkumisi 3.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine

15. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Paldiski tänaval rööviti käekott, milles olid mobiiltelefon ja rahakott. Kahju on 500 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

13. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuva maja korteris lõi 33-aastane mees 34-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

14. novembril teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuva maja korteris lõi 39-aastane mees 37-aastast naist.

14. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval asuva maja korteris lõi 38-aastane mees 34-aastast naist.

14. novembril teatati, et Lasnamäel Peterburi teel löödi 31-aastast meest.

14. novembril teatati, et Kristiines Mustamäe teel asuva maja korteris lõi 53-aastane mees 44-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

15. novembril teatati, et Kesklinnas Vana-Viru tänaval löödi 31-aastast meest.

15. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval asuvas majas lõi 31-aastane mees 24-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

15. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuva maja korteris lõi 42-aastane mees 74-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

15. novembril teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel varastati seljakott, milles olid telk, magamiskott ja muud matkavarustust. Kahju on 1300 eurot.

15. novembril teatati, et Kesklinnas Ahtri tänaval seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 1000 eurot.

15. novembril teatati, et Mustamäel Ehitajate teel seisnud autost varastati Makita tööriistu. Kahju on 2400 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

14. novembril teatati, et Maardus Nurga tänaval asuva maja korteris tekitas 62-aastane naine kehavigastusi 57-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

14. novembril teatati, et Harku vallas Mini teel tekitati kehavigastus 45-aastasele mehele.

14. novembril teatati, et Maardus Avari tänaval asuva maja korteris lõi 34-aastane mees 60-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

15. novembril teatati, et Rummu alevikus Sireli tänaval asuva maja korteris tekitas 25-aastane mees kehavigastusi 31-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

14. novembril teatati, et Kehra linnas Mulla tänaval asuvast garaažist varastati keevitusaparaat ja muud tehnikat. Kahju on 1000 eurot.

15. novembril teatati, et Viimsi vallas Koduranna teel asuvast kõrvalhoonest varastati mootorsaag, muruniiduk, akutrell ja muid tööriistu. Kahju on 800 eurot.

Juhtumid piiril

15. novembril kontrolliti Tallinna lennujaamas Prantsuse Vabariigi kodanikku, kelle pagasist leiti tsiviilkäibes keelatud kasteet. Alustati väärteomenetlust ja ese võeti hoiule, mees jätkas reisi.

15. novembril kontrolliti Tallinna Vanasadamas Soome Vabariigi kodanikku, kelle juurest leiti tsiviilkäibes keelatud kasteet. Alustati väärteomenetlust ja ese võeti hoiule.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Omavoliline sissetung

13. oktoobril teatati politseile, et Tartus Mäe tänaval murti välisukse akna purustamise teel sisse korterisse. Esialgsetel andmetel korterist midagi ei varastatud.

Vargus

Politseile laekus teade, et Tartus Näituse tänaval varastati kinnisest hoovist jalgratas Minerva. Kahju on 300 eurot.

Valgamaa

Vargus

14. novembril teatati, et öö jooksul varastati Palupera vallas Nõuni külas ettevõtte aiaga piiramata territooriumilt metallikoormaga haagis. Kahju on 5419 eurot.

Viljandimaa

Röövimine

13. novembril teatati politseile, et Viljandis Turu tänaval ründasid kaks seni kindlakstegemata meest võõrast meest ning võtsid temalt 240 eurot sularaha.

Juhtumid piiril

13. novembril pidasid piirivalvurid Põlvamaal Värska vallas kinni sõiduauto Opeli ning kontrollisid seda juhtinud 61-aastast naist. Piirivalvurid tuvastasid, et sõiduki juht oli joobes ning ta kõrvaldati juhtimiselt.

13. novembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Mazda, mida juhtis 68-aastane Läti Vabariigi kodanik. Kontrollimise tuvastasid piirivalvurid, et sõiduki juhil puudub kehtiv juhiluba. Isikule määrati rahatrahv ja ning ta kõrvaldati kuni asjaolude äralangemiseni juhtimiselt. Sõiduk paigutati parkimisplatsile ja isik lahkus jalgsi Venemaa Föderatsiooni.

14. novembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Dacia, mida juhtis 40-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Sõiduki kontrollimisel selgus, et sel on läbimata tehnonõuetele vastavuse kontroll. Isikule koostati väärteoprotokoll ja ta suundus Venemaa Föderatsiooni.

15. novembril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale piirikontrolli veok DAF, mida juhtis 56-aastane Poola kodanik. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid sellest Eestis tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelva. Juhtumiga tegeleb edasi Maksu- ja Tolliamet.

15. novembril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Mercedes-Benz, mida juhtis 30-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Kontrollimisel leiti veokist peidetuna 13 000 Venemaa maksumärkidega sigaretti. Juhtumiga tegeleb Maksu- ja Tolliamet.

16. novembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli sõiduauto Volkswagen, mida juhtis 26-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Sõiduki kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et selle tehasetähis on manipuleerimistunnustega. Sõiduk paigutati piiripunkti territooriumile arestiaia juurde ning suunati ekspertiisi. Sõiduki juht ja kaasreisija lahkusid jalgsi Venemaa Föderatsiooni suunas.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

13. novembril teatati politseile, et Rakveres Laada tänaval asuvas kaupluses tungiti kallale 63-aastasele naisele.

15. novembril teatati politseile, et Rakvere vallas Tõrremäe külas Sireli teel rünnati 19-aastast naist. Politseile on võimalik ründaja teada.

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes

14. novembril tungiti Narvas Kangelaste tänaval tungis 36-aastane mees kinnipidamise ajal kallale 39-aastasele politseinikule. Politseiametnik tõsiseid vigastusi ei saanud. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

15. novembril löödi Toila vallas Pühajõe külas ametikohustusi täitnud 29-aastast politseiametnikku. Politseiametnik tõsiseid vigastusi ei saanud. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 19-aastase mehe.

Röövimine

13. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ravi tänaval rünnati 25-aastast meest ja varastati mobiiltelefon, sigaretid ja sularaha. Kahju on 205 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

13. novembril teatati politseile, et Sillamäel Gagarini tänaval tekkinud peretüli käigus tungiti kallale 43-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 42-aastase mehe.

14. novembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval rünnati 42-aastast naist ja 35-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe.

14. novembril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänaval tungiti kallale 23-aastasele mehele. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

15. novembril teatati politseile, et Narvas Pähklimäe tänaval asuvas baaris tungiti kallale 30-aastasele mehele.

Vargused

13. novembril teatati politseile, et Mäetagusel Lehise tänaval murti sisse garaažiboksi ja varastati tolmuimeja, kaks sõiduautoakut, õlikanister ja 20 liitrit diiselkütust. Kahju on 280 eurot.

14. novembril teatati politseile, et Narvas Laastu tänaval murti sisse majja ja varastati televiisor ja muud vara. Kahju on 1900 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

15. novembril kella 4 paiku löödi Haapsalus Tallinna maanteel asuvas lõbustusasutuses 29-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 24-aastase mehe.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. novembril kella 6 paiku löödi Pärnus Laial tänaval asuvas korteris 18-aastast neidu. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargused

Ajavahemikul 14.-15. november varastati Audru vallas Papsaare külas sõiduautolt neli valuvelge koos suverehvidega. Kahju on 800 eurot.

Ööl vastu 15. novembrit lõigati Pärnus Saare tänaval katki traataed ja valveta platsilt varastati beeži värvi sõiduauto Toyota Corolla, 2007. aasta väljalase, registreerimismärkideta. Samas lõhuti Suzuki Vitara ukselukk. Kahju on 7400 eurot.

Vägivalla kasutamine võimusesindaja suhtes

15. novembril kella 16.30 paiku lõi Pärnus Liblika tänaval asuvas kaupluses 49-aastane alkoholijoobes mees, kes oli turvatöötajate poolt kinni peetud, väljakutsele saabunud 43-aastast politseiametnikku vastu jalga. Politsei pidas mehe teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine

14. novembril kella 4 paiku löödi Raplas Kauba tänaval lõbustusasutuse fuajees 23-aastast meest, põhjustades talle füüsilist valu.

Vargus

Ajavahemikul 13.-14. november varastati Raplas Viljandi maanteele pargitud veoautost sülearvuti Lenovo, spordikott ja GPS seade. Kahju on 750 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 16.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.