Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-11-13 17:57:32)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 65 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine, 32 varavastast kuritegu, millest röövimisi oli 1 ja vargusi 20. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 7 ja narkojoobes sõidukijuhte 2. Väärtegusid registreeriti 292. Piiril väljastati 7 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 2 inimest ning registreeriti 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist, mille käigus peeti kinni 2 inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Olulisi teateid ei registreeritud.

Harjumaa

Vargus

12. novembril teatati, et Rae vallas Peetri alevikus varastati mobiiltelefon. Kahju on 800 eurot.

Juhtum piiril

12. novembril väljastati piiril sisenemiskeeld kahele Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehed ootavad Tallinna lennujaamas võimalust tagasilennuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Ähvardamine

12. novembril teatati politseile, et Kambja vallas Kodijärve küla hooldusasutuses ähvardas 50-aastane mees teist meest kehavigastuste tekitamisega ning asutuse töötajat tema vara hävitamisega. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 6. novembril ründas Luunja vallas Sirgumetsa külas ründas mees oma 22-aastast abikaasat.

Valgamaa

Vargus

12. novembril teatati politseile, et Karula vallas Lüllemäe külas varastati talumaja kõrvalhoonest ATV. Kahju on umbes 4000 eurot.

Röövimine

Politseile laekus teade, et 11. novembril sisenes Sangaste vallas Sangaste alevikus 56-aastane mees tuttava 74-aastase mehe korterisse ning küsis raha. Seda saamata tekkis meeste vahel tüli, mille käigus lõi noorem meestest vanemat ja võttis temalt 40 eurot ja alkoholi. Kannatanu toimetati haiglasse kontrolli. Politsei pidas ründaja kahtlustatavana kinni.

Viljandimaa

Arvutikelmus

11. novembril teatati politseile, et möödunud päevadel on 66-aastase naise pangakontolt tehtud kahel korral ülekanne võõra isiku pangakontole. Ka on eelnevalt varastatud naise pangakontoga seotud internetipanga paroolid ning ID-kaart. Kahju on 1200 eurot.

Juhtumid piiril

12. novembril märkasid Värska piirivalvurid Pihkva järvel ajutise kontrolljoone ületuse ühe aluse poolt suunaga Eesti Vabariigist Venemaa Föderatsiooni ja tagasi. Piirivalvurid võtsid ühendust paadi juhiga ja kutsusid ta menetlustoiminguteks Värska teenistusse. Mehele määrati rahatrahv 40 eurot.

12. novembril märkasid Varnja piirivalvurid Peipsi järvel kahel korral ajutise kontrolljoone ületuse sama aluse poolt suunaga Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki ja tagasi. Info edastati Venemaa Föderatsiooni piirivalvuritele.

12. novembril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale liinibussiga 26-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tema reisi eesmärk ei vasta viisataotlusel esitatule. Mehe piiriületus tõkestati ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. novembril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänaval tungiti kallale 34-aastasele naisele. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

Vargused

12. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval lõhuti autoklaas ja varastati mobiiltelefon. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 37-aastase mehe.

12. novembril teatati politseile, et Kukrusel Lehe tänaval tungiti korterisse ja varastati sülearvuti Asus. Kahju on 670 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

12. novembril kella 10.15 paiku tekitati Ridala vallas Uuemõisa alevikus löömisega füüsilist valu 18-aastasele noormehele. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas:  Politsei- ja Piirivalveameti 13.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.