Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Laupäeval viib tee Mustamäele Mardilaadale! (2015-11-13 06:52:47)

Laupäeval, 14. novembril peetakse Mustamäe turul (Vilde tee 75a) Mardilaata. Kella 9–18 saab osta käsitööd, toidu- ja tööstuskaupa, keskpäeval kontserti kuulata ja värskelt suitsutatud lesta maitsta.

Päeva juhib muusik, showmees, laulja ja ürituste läbiviija Jaan Kirss, kes on mänginud trumme legendaarses ansamblis Apelsin (1976–1983). Kell 12 toimub meeleolukas kontsert, kus esineb Ülo Sild. "Esinejad oleme valinud selle järgi, keda kuulajad eelistavad," lisas ürituse korraldaja, Tallinna Turud direktor Tiia-Liis Jürgenson. "Meie turgudel toimunud laadad on olnud kõik oodatud, sest need on meeleolukad, kaupa on rohkesti ja soodsate hindadega."

Jürgensoni sõnul on Tallinna turgudel toimunud väga palju erinevaid laatasid, kuid Mardilaat tuleb esimest korda. "Idee korraldada Mardilaat Mustamäe turul tuli laadamüüjatelt, kes tegid sellise ettepaneku abilinnapeale Arvo Sarapuule. See, et laat toimub Mardipäeva järgsel laupäeval, tulenes samuti laadakauplejate soovist, kuna paljud neist müüsid oma toodangut ka nädal tagasi Saku Suurhallis toimunud Mardilaadal."

Kindlasti on laadamüüjad arvestanud ka eelseisvate jõuludega ja juba kommikotte pakkivate päkapikkudega, kes juba esimesel advendil seavad oma sammud, et täita heade laste sussid väikeste üllatustega.

Samuti saab laadalt ka kõike muud vajalikku: lõhnaküünlaid, tööstuskaupu, toiduained jpm. "Kohapeal on võimalik osta ka värskelt suitsutatud sooja suitsulesta, millest tundub, et on kujunenud meie laatade hitt," lubab Jürgenson.

Allikas: Pealinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.