Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-11-12 16:54:08)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 113 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 61 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 42 (eluruumidest 9 ja sõidukitest 2). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 2. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 18 ja narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 422. Eestist saadeti välja 2 inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

11. novembril teatati, et Kesklinnas Lootsi tänaval tõukas 52-aastane mees 43-aastast naist.

11. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Pebre tänaval asuva maja korteris lõi 50-aastane mees 53-aastast naist.

Vargused

11. novembril teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel asuvast majast varastati tööriistu. Kahju on 3000 eurot.

11. novembril teatati, et Haaberstis Mureli tänaval seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 2300 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. novembril teatati, et Maardu linnas Ringi tänaval asuva maja korteris tekitas 38-aastane mees füüsilist valu 35-aastasele naisele.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Röövimine

10. novembril teatati politseile, et Põlva Jaama tänava tanklasse sisenes mees, kes noaga ähvardades võttis kassast raha umbes 100 eurot. Klienditeenindaja juhtumi käigus viga ei saanud.

Kehaline väärkohtlemine

10. novembril teatati politseile, et Räpinas Vabaduse tänava eramus tekkis abikaasade vahel tüli, mille käigus lõi mees naist.

Vargus

11. novembril teatati, et Põlvas Kesk tänava õppeasutuses varastati 15-aastasele noormehele kuuluv Nike spordikott, milles olid Adidase spordijalatsid, sisedressid ja hügieenitarbed. Kahju on 216 eurot.

Tartumaa

Vargused

11. novembril teatati politseile, et Tartus Muuseumi teel siseneti ehitusobjektile ja varastati tööriistu. Kahju on täpsustamisel.

11. novembril laekus politseile teade, et Tartus Kaunase puiesteel siseneti parklas seisnud sõidukisse Peugeot ja varastati sealt sülearvuti Asus ja pöördlaser. Kahju on 1600 eurot.

10. novembril teatati politseile, et Tartus Riia tänava ostukeskuse esises pargis varastati 59-aastasele naisele kuuluv mobiiltelefon. Kahju on 700 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 6. novembril tekkis Tartus Võru tänava söögikohas tüli elukaaslaste vahel, mille käigus lõi mees naist.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. novembril teatati politseile, et Urvaste vallas Koigu külas ründas tuttav naine 50-aastast naist põhjustades talle füüsilist valu.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

11. novembril teatati politseile, et Rakvere vallas Kõrgemäe külas murti sisse suvilasse ja kõrvalhoonesse ning varastati malmkamin, akutrell, tolmuimeja ja muud vara. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

11. novembril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel löödi 27-aastast ja 57-aastast naist. Politseile on võimalik lööja teada.

11. novembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval rünnati 41-aastast meest.

Vargus

11. novembril teatati politseile, et Narvas Mõisa tänaval varastati keldrist vaba juurdepääsu teel lapsevanker. Kahju on 230 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

Ajavahemikul 9.-11. november murti Pärnus Pirni tänaval sisse garaažiboksi ning varastati neli alumiiniumvelge koos talverehvidega ja jalgratta tagumine ratas. Kahju on 620 eurot.

Ajavahemikul 7.-11. november murti Vändra vallas Kaansoo külas sisse kõrvalhoonetesse ning varastati ATV Apollo, õhupüss, saeketi terituspink, lumelabidas ja reha. Kahju on 680 eurot.

Ööl vastu 11. novembrit varastati Sauga vallas Sauga alevikus Keskuse tänaval maja juurde pargitud sõiduautolt neli valuvelge koos suverehvidega. Kahju on 800 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

9. novembril kella 17 ja 18 vahel löödi Järvakandi alevis Staadioni tänaval 23-aastast meest, põhjustades talle sellega füüsilist valu.

Allikas: PPA 12.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.