Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
8. Tallinn FoodFest toimub 27.-29.10.2016 (2015-11-06 14:44:35)



Tallinna toidumess toimus 16. korda. Toidumess on vaheldumisi Tallinn FoodFestiga aset leidev Eesti suurim toidusektori erialaüritus. Tallinna toidumess on suunatud erialakülastajatele.

Tallinna toidumessil käis kolmel päeval kokku 7230 külastajat.

Erialakülastajate jagunemine tegevusalade järgi: HoReCa 43%; jaekaubandus 14%; toidu tootmine 13%; hulgikaubandus, import-eksport 9%; masinad, seadmed, teenindus, IT 4%; liidud, omavalitsused 2%; muu tegevusala 15%.

Messil käis ligi 400 ametikoolide toidu- ja toitlustusala õpilast. Väliskülastajaid oli hinnanguliselt 280. Messile akrediteeriti 72 ajakirjanikku või meediaväljaande esindajat.

Oma tooteid ja teenuseid tutvustasid 166 ettevõtet ja organisatsiooni. Välisfirmasid osales 36 - Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Poolast, Moldovast, Hollandist, Itaaliast, Gruusiast, Valgevenest ja Makedooniast.

Messi programmis oli kokku 13 erinevat kutsealavõistlust, tootekonkurssi ning teabeüritust. Neis osalenud ettevõtteid ja organisatsioone oli kokku üle 50. Konverentsidel, seminaridel osales kokku 290 kuulajat.

Kava kohaselt toimub järgmisel aastal 8. Tallinn FoodFest 27.-29.10.2016 . Tallinn FoodFest on laupäeval - toidusõprade päeval - avatud ka tavatarbijale.

Esimene Tallinna toidumess toimus 1993. aastal. Traditsioon, asjatundlikkus ning elav huvi Eesti toiduturul toimuva vastu teevad toidumessidest oodatud kohtumispaiga tuhandetele alaga seotud ettevõtete juhtidele ja spetsialistidele.



Allikas: Profexpo OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.