Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-11-04 15:27:28)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 47 varavastast kuritegu, millest 31 olid vargused (eluruumidest 5 ja sõidukitest 5). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 1. Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 13. Väärtegusid registreeriti 383. Piiril väljastati 6 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

3. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Vasara tänaval asuva maja korteris löödi 44-aastast meest.

3. novembril teatati, et Pirital Haaviku teel löödi 27-aastast meest.

3. novembril teatati, et Pirital Ida teel asuva maja korteris lõi 55-aastane mees 54-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

3. novembril teatati, et Pirital Palderjani teel asuvast majast varastati ehteid ja riideid. Kahju on 20 000 eurot.

3. novembril teatati, et Mustamäel J. Sütiste teel seisnud autost varastati Makita tööriistu. Kahju on 2600 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. novembril teatati, et Kiili vallas Mõisaküla tänaval löödi 75-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et oktoobri lõpus lõi Tartus Tähe tänava korteris 37-aastane mees oma 67-aastast isa põhjustades talle füüsilist valu.

Võrumaa

Vargus

3. novembril teatati, et Vastseliina vallas Tabina külas tungiti akna kaudu ehitusjärgus majja ja varastati tööpink. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

3. novembril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale kolm Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et nende viisad olid ajaliselt kehtetud. Isikute riiki sisenemine tõkestati ja nad suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

2. novembril saabus Luhamaa piiripunkti piirikontrolli veok Mercedes-Benz haagisega. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et haagisel on läbimata tehnonõuetele vastavuse kontroll. Veokit juhtinud 46-aastasele mehele määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

3. novembril teatati politseile, et Haljala vallas Idavere külas siseneti omavoliliselt eramusse ja varastati kolm televiisorit, espressomasin ja sülearvuti. Kahju on 1950 eurot. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

3. novembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval tekkinud peretüli käigus ründas 45-aastane mees 47-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

3. novembril teatati politseile, et Lohusuus Kalda tänaval tekkinud peretüli käigus lõi 52-aastane mees 50-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

3. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ahtme maanteel asuvast laost varastati tööriideid ja tööriistu. Kahju on 1500 eurot.

3. novembril teatati politseile, et Tudulinna vallas Lemmaku külas asuvast talust varastati tüüner, roosiistikud ja muud vara. Kahju on 600 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

Ööl vastu 2. novembrit varastati Järva-Jaani vallas Jalalõpe külas garaažist rohelist värvi sõiduauto Suzuki Ignis, mis kannab reg.märki 348AUH ja väljalaskeaasta on 2005. Kahju on 4000 eurot.

Pärnumaa

Vargus

Ajavahemikul 2.-3. november varastati Pärnus Savi tänaval asutuse territooriumilt hõbedast värvi sõiduauto Ford Escort, mis kannab reg.märki 758ASA ja väljalaskeaasta on 1994. Samas varastati sõiduautolt Ford Mondeo kaks velge koos rehvidega. Kahju on 530 eurot.

Sõiduki omavoliline kasutamine

31. oktoobril ajavahemikul kell 6-10 võeti omavoliliselt kasutada Pärnus Akadeemia tänaval maja juurde pargitud sõiduauto BMW, mis leiti hiljem Mere puiesteelt parklast. Sõidukile on tekitatud mõlke ja kriimustusi.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.