Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 45. nädala eelinfo (2015-11-02 01:25:50)

Esmaspäev, 2. november

2. ja 3. novembril on Eestis visiidil Gruusia põllumajandusminister Otar Danelia, kes kuulub Gruusia peaministri delegatsiooni. Maaeluminister Urmas Kruuse ja Gruusia põllumajandusminister Otar Danelia kohtuvad esmaspäeva pärastlõunal.

Teisipäev, 3. november

Minister Kruuse osaleb Eesti Maaülikoolis toimuval Piimafoorumil, kus teeb ettekande meetmetest piimakriisi leevendamiseks. Lisainfo Piimafoorumi kohta: http://epkk.ee/valdkonnad/piimafoorum-2015/

Algusega kell 12.30 toimub ministeeriumi suures saalis teadmussiirde komisjoni istung, kus on arutlusel ühistegevuse ja loomakasvatuse valdkondade teadmussiirde pikaajalised programmid. Komisjoni juhib esimees Toomas Kevvai.

Kolmapäev, 4. november

4.-8. novembrini auditeerivad Hiina Rahvavabariigi inspektorid Eestis kilu ja räime püügi ning töötlemisega tegelevaid ettevõtteid.

Kell 11-14 toimub ministeeriumi suures saalis lühikeste tarneahelate meetme (MAK 2014-2020) infopäev.

Kell 14-17 toimub ministeeriumis maaparanduse ümarlaud, mille raames on kavas koostöös valdkonnaga seotud ministeeriumide, ametiasutuste ja organisatsioonidega kaardistada valdkonna kesksed arenguküsimused, peamised väljakutsed. Kohtumisel arutatakse maakasutuse ja maaparanduse olukorra, maaparandusühistute, maaparanduse valdkonna inimressursi ning tehnoloogia ja tehnikaga seotud teemasid.

Neljapäev, 5. november

Minister Kruuse osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.