Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-10-28 17:05:46)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 111 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 56 varavastast kuritegu, millest röövimisi oli 1 ning vargusi 38 (eluruumidest 5 ja sõidukitest 3). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 1. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 18, narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 351. Piiril väljastati 2 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

27. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuva maja korteris peksis 55-aastane mees 47-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

27. oktoobril teatati, et Kesklinnas Rävala puiesteel asuva maja rõdult varastati jalgratas Trek. Kahju on 1000 eurot.

27. oktoobril teatati, et Kesklinnas J. Vilmsi tänaval seisnud autolt varastati valuveljed koos rehvidega. Kahju on 2000 eurot.

27. oktoobril teatati, et Nõmmel Männiku teel varastati treiler koos ATV-ga. Kahju on 7100 eurot.

27. oktoobril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuva maja korterist varastati televiisor, sülearvuti ja käekell. Kahju on 2700 eurot.

Harjumaa

Vargused

27. oktoobril teatati, et Keilas Pargi tänaval asuvast majast varastati neli arvutit. Kahju on 1700 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 23. oktoobril murti Põltsamaa vallas Esku külas sisse talumajja ja varastati naelapüstol, 2 Makita akutrelli, mootorsaag Jonsered, tööriistakohver ja muid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

26. oktoobril teatati, et Räpina vallas Võõpsu alevikus ründas 59-aastane mees oma endist elukaaslast. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis. Mees on kahtlustatavana üle kuulatud.

Tartumaa

Vargus

26. oktoobril teatati politseile, et Tartus Vaba tänava korterist varastati 30-aastasele mehele kuuluv mobiiltelefon Huawei. Kahju on 335 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

27. oktoobril teatati politseile, et Valgas Maleva tänava korteris ründas alkoholi tarvitanud mees oma endist elukaasast põhjustades talle füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Kannatanu vigastused fikseeriti haiglas.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. oktoobril teatati politseile, et Võrus Räpina maantee kaupluses lõi 55-aastane mees teda kontrollinud turvatöötajat. Lööja toimetati esialgu kainenema.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

27. oktoobril teatati politseile, et Tapal Lehtse teel murti sisse garaažiboksi ja varastati naastrehvid ja 6 rulli aiavõrku. Kahju on 650 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

27. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval asuvast kauplusest varastati rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 250 eurot.

27. oktoobril teatati politseile, et Narvas Võidu tänaval tungiti korterisse ja varastati televiisor, röster ning võileivagrill. Kahju on 330 eurot.

27. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval parkinud autol lõhuti ukseklaas ja varastati akutrell Bosch, võtmekomplekt ja muid tööriistu. Kahju on 600 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 28.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.