Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-10-27 13:54:35)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis
104 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raskete tervisekahjustuste tekitamine, 2 avaliku korra rasket rikkumist ja 62 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 45 (eluruumidest 4 ja sõidukitest 6). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 4. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 45 ning väärtegusid registreeriti 350. Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld ja registreeriti 1 ebaseaduslik piiriületus, mille käigus peeti kinni 1 inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

26. oktoobril teatati, et Lasnamäel Pallasti tänaval asuva maja korteris löödi 26-aastast meest.

26. oktoobril teatati, et Kesklinnas Magasini tänaval asuvas majas lõi 35-aastane mees 53-aastast meest.

Vargused

26. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Nõlva tänaval asuvast majast varastati tööriistu. Kahju on 2600 eurot.

Harjumaa

Vargused

26. oktoobril teatati, et Harku vallas Naage külas seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 1100 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

26. oktoobril sai politsei teate, et Jõgeval Suure tänava eramus lõi 49-aastane mees korduvalt 13-aastast poissi põhjustades talle füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Kannatanu vigastused fikseeriti haiglas.

Põlvamaa

Vargus

26. oktoobril teatati, et Põlvas murti sisse Pihlaka tänava korterisse ja varastati sularaha. Ukseluku lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 1748 eurot.

Tartumaa

Vargused

26. oktoobril teatati, et Tartus Aardla tänaval murti sisse parklas seisnud kaubikusse ja varastati seal hoitud kaupa. Varastatud kaup ja tekitatud kahju on täpsustamisel.

Politseile laekus teade, et 21. oktoobril varastati Tartus Turu tänava kauplusest kaks halli värvi kampsunit. Kahju on 300 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine

Politseile laekus teade, et 22. oktoobril lõi Tartus Raatuse tänava meelelahutusasutuses 26-aastane mees kontserdikülastajat.

Valgamaa

Vargus

26. oktoobril teatati, et Valgas Haru tänaval seisnud ekskavaatorist on nädalavahetuse jooksul varastatud kaks akut ja kütuse ümberpumpamise pump Hyundai. Kahju on 700 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

25. oktoobril teatati, et Valgas Perve tänava korteris lõi 54-aastane mees tuttavat 59-aastast meest põhjustades talle füüsilist valu.

Juhtum piiril

26. oktoobril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 21- aastane Sri Lanka Demokraatliku Sotsialistliku Vabariigi kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tema viisa on võltsitud. Mehele väljastati riiki sisenemise keeld ja ta suundus Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

26. oktoobril teatati politseile, et Rakveres Heina tänaval murti sisse garaaži ja varastati neli ratast. Kahju on 800 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

26. oktoobril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänaval siseneti lukustamata ukse kaudu korterisse ja varastati tahvelarvuti Samsung Galaxy Tab ja arvutikate. Kahju on 315 eurot.

26. oktoobril teatati politseile, et Narvas Papli tänaval lõhuti uks ja siseneti garaaži, kust varastati perforaator ja elektritrell. Kahju on 979 eurot.

26. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kauba tänaval asuvast parklast varastati kahel veoautol kütusepaagikorgid ja ühest veokist diislikütust 500 liitrit ning teisest veokist 300 liitrit. Kahju on 850 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Sõiduki omavoliline kasutamine

23. oktoobril ajavahemikul kell 16-19 võeti omavoliliselt kasutada Pärnus Hariduse tänavale pargitud sõiduauto BMW. Auto leiti sama päeva õhtul Raplamaalt. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.10.2015


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.