Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tudengivarjunädalal annab võimaluse tutvuda maaülikooli põnevate erialadega (2015-10-14 12:57:06)


19.-23. oktoobrini toimub Eesti Maaülikoolis traditsiooniline tudengivarjunädal, mille raames on huvilistel võimalik tutvuda oma tulevase erialaga juba enne sellele õppima asumist.

Eesti Maaülikooli Üliõpilasesinduse juhatuse esimees Mareli Ots selgitas, et tudengivarjunädal on heaks võimaluseks tutvuda maaülikooli mitmekesiste ja põnevate õppekavadega: „Tudengivarjul on võimalik osaleda loengutes ja praktikumides ning saada tuttavaks ülikooli õppejõudude ja tudengitega – ühe sõnaga näha, milline on üks koolipäev Eesti Maaülikoolis.“

Tudengivarjunädal toimub maaülikoolis juba üheksandat korda. Igal aastal on nii sügis- kui kevadvaheajal varjunädala raames maaülikooli linnakut tulnud külastama ligi poolsada huvilist, kellest nii mitmedki on hiljem kinnitanud, et otsus maaülikooli õppima tulemiseks saadi just tänu meeleolukale päevale tudengivarjuna.

Eesti Maaülikooli tutvustavate videote, õppekavade ning sisseastumistingimustega on võimalik tutvuda: http://www.emu.ee/sisseastujale. Tudengivarjunädalale saab registreeruda: http://ye.emu.ee/yritused/tudengivari.

Eesti Maaülikool on ainus ülikool Eestis, mille vastutus seisneb põllumajanduse ja maamajanduse, metsanduse, keskkonnateaduste, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse, tehnika ja inseneriteaduste koostoimes. Maaülikool kuulub põllumajanduse ja metsanduse valdkonnas maailma 100 parima ülikooli edetabelisse, olles 51.-100. kohal. Taime- ja loomateaduste valdkonnas on kõrgkool maailmas 1% enim viidatud teadusasutuste hulgas.

Allikas: Eesti Maaülikooli 14.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.