Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-10-13 14:46:04)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 96 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist ning 44 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ja 36 vargust (3 eluruumidest, 2 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 24 alkoholijoobes ja 5 narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 311 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld ning registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

12. oktoobril teatati, et Kopli tänava korteris löödi peretüli käigus 53-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 21-aastase naise.

12. oktoobril teatati, et Kopli tänaval rünnati 27-aastast naist.

Röövimine

12. oktoobril teatati, et Sõle tänava kortermaja trepikojas tõugati 60-aastast meest ja võeti ära tema rahakott. Rööviga tekitatud materiaalne kahju on 10 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. oktoobril teatati, et Maardus Pirnipuu puiestee hoovis löödi naabritevahelise tüli käigus 36-aastast naist.

Vargused

12. oktoobril teatati, et Killi vallas Tööstuse tänava hoovist varastati paadimootor. Vargusega tekitatud kahju on 10 000 eurot.

12. oktoobril teatati, et Keilas Uus-Paldiski maantee kauplusesse murti sisse ja varastati tööriistu. Kahju on täpsustamisel.

Juhtumid piiril

12. oktoobril kontrollis Põhja prefektuuri Tallinna kordoni toimkond Tallinnas Sadama tn. 25 juures 1997. aastal sündinud Soome Vabariigi kodanikku, kelle taskus oli kumminui, mis on tsiviilkäibes keelatud. Mehele koostati väärteoprotokoll.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

11. oktoobril anti politseile teada, et Mustvees Kalda tänaval sisenes 75-aastase naise korterisse tuttav alkoholi tarvitanud 70-aastane mees, kes ründas naist ja lõhkus korteris valamu ning serviisi. Mees on kahtlustatavana üle kuulatud.

Asja omavoliline kasutamine

11. oktoobril teatati, et Jõgeval Tallinna maantee hoovis üritasid kaks meest varastada treileri peal seisnud sõiduautot Mitsubishi. Sõiduk saadi treileri pealt maha, kuid seda käivitada ei õnnestunud. Omanik tabas meestest ühe, kelleks osutus 21-aastane alkoholi tarvitanud mees ja andis ta politseile üle.

Põlvamaa

Röövimine

12. oktoobril teatati, et Põlvas sisenes Jaama tänava tanklasse maskis mees,kes rääkis eesti keeles ning ähvardades müüjat noaga, võttis kassas olnud sularaha umbes 50 euro väärtuses. Müüja vigastada ei saanud.

Tartumaa

Vargused

12. oktoobril teatati, et Tähtvere vallas Kardla külas murti sisse eramusse ja varastati valveseadmete kesksalvesti, mündikogu ning ehteid. Kahju on täpsustamisel.

12. oktoobril avastati, et Luunja vallas Lohkva külas on lukustamata ehitusobjektilt varastatud tellingud. Kahju on 1698 eurot.

Valgamaa

Omastamine

Politseile laekus teade, et 9. oktoobril jättis 17-aastane noormees Valgas Jaama tänava bussijaamas oma sülearvuti ja spordikoti pingile ning läks ise välja. Mõned tunnid hiljem oli sülearvuti pingilt läinud, spordikott oli alles. Kahju on 300 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. oktoobril teatati politseile, et Tapal Eha tänaval ründas naine oma 28-aastast elukaaslast noaga. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 25-aastase naise.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval rünnati 36-aastast naist. Politseile on võimalik ründaja teada.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Ähvardamine

10. oktoobril kella 14.45 paiku ähvardati Pühalepa vallas Linnumäe külas 47-aastast meest vägivallaga. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Järvamaa

Avaliku korra raske rikkumine

11. oktoobri pärastlõunal löödi Paides Laial tänaval asuvas pargis 13-aastast poissi ja põhjustati talle sellega füüsilist valu.

Pärnumaa

Vargused

Ajavahemikul 5.-12. oktoober murti Surju vallas Ristiküla külas sisse talumajja ja varastati õhksoojuspump Gree. Kahju on 1010 eurot.

Ajavahemikul 9.-12. oktoober varastati Sauga vallas Nurme külas asutuse territooriumil kuuelt masinalt akud ja diislikütust. Esialgse hinnangu kohaselt on kahju 600 eurot.

Ööl vastu 10. oktoobrit lõhuti Pärnus Rohu tänaval maja juurde pargitud sõiduki ukseklaas ja varastati erinevaid tööriistu. Kahju on esialgse hinnangu kohaselt 3000 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

13. oktoobril kella 00.05 paiku löödi Kehtna vallas Lelle alevikus Pärnu maanteel asuvas kortermajas 27-aastast naist ja põhjustati talle sellega füüsilist valu. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargus

Ajavahemikul 21. august kuni 10. oktoober murti Rapla vallas Kodila külas Põllu tänaval sisse korterelamu keldriboksi ning varastati neli naastrehvi ja küttepuid. Kahju on 343 eurot.

Saaremaa

Avaliku korra raske rikkumine

11. oktoobril kella 4 paiku löödi Kuressaares Raekoja tänaval 25-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Kehalised väärkohtlemised

9. oktoobril kella 22 paiku löödi Lääne-Saare vallas Randvere külas 31-aastast mees ja põhjustati talle sellega füüsilist valu. Võimalik lööja on politseile teada.

9. oktoobril kella 22.45 paiku löödi Kuressaares Raekoja tänava asuva maja hoovis 39-aastast meest.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 13.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.